| Anonimul95t a întrebat:

, ce parere aveti despre bitdefender free edition merita tinut s-au sa incerc cu altceva astazi am descarcat ceva care avea 47 de PUP. Bitdefender nu a dat absolut nici o avertizare nici nu cred ca ia detectat chiar daca are protectia in timp real activa am descoperit mai apoi cu o scanare cu Malwarebytes anti-malware, ce parere aveti?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini. Mai multe despre variantele pe care le ai la dispozitie, gasesti aici http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2388652,00.asp

Ora De Net
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Folosesc AVG free de ani de zile, setat de mine, imi detecteaza orice "miscare" suspecta (inclusiv paginile web periculoase).
Nu degeaba, este considerat cel mai sigur sistem de aparare, inclusiv combinat /instalat si pe telefoanele mobile din familie (prin AVG Zen).

| neutrino a răspuns:

Nu exista antivirus free bun la toate, iar atunci cand navighezi fara prea mare discernamant pe net, surprizele neplacute nu se lasa greu asteptate. Combinatia celor doua programe o folosesc si eu ( nu de mult timp) si patesc acelasi lucru.

| Anonimul95t explică (pentru neutrino):

Multumesc pentru raspuns! de obicei sunt atent pe net si scanez cu ambele pentru a fi sigur de data asta am luat PUP cand descarcam Utorentt de pe un site

| gelu1970 a răspuns:

Bitdefender free nu are detectie in timp real. asta e marea lipsa a bitdefender free.
cumpara o licenta bitdefender total si o sa vezi ca nu mai ai nevoie de alte programe antimalware.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat