| AllexC a întrebat:

de curand m-am mutat in Germania. Am auzit ca aici nu prea ai voie sa intri pe orice site ca poate sa-ti bata politia la usa. As vrea ca cineva sa ma lamureasca in legatura cu acest lucru. Eu de ex cand eram in Romania ma uitam la filme pentru adulti, acum nu stiu daca am voie sa fac asta si aici. De asta va cer raspunsuri celor care stiu cum merge treaba. Apropo, cine ma lamureste clar, va primi si o funda de la mine. Multumsc anticipat.

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Dacă ai întrebări sau nelămuri cu privire la ce este permis sau legal în Germania, recomandarea noastră este să contactezi Centrul pentru Siguranță Online din Germania - mai multe informații aici https://www.betterinternetforkids.eu/web/germany/profile

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| MagicOneT a răspuns:

Site-urile astea celebre de pornografie sunt legite, poti sa continui linistit. Pirateria, torrenting-ul este ilegal si poti fi sanctionat.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti bate politia la usa cand piratezi, porhub nu are treaba cu pirateria

| AllexC explică (pentru suntserios):

Mi-a zis un prieten ca a intrat pe un site pentru adulti si gen i-a venit politia la usa, asta cum este posibil? Gen ce ar fi putut sa faca?

| suntserios a răspuns (pentru AllexC):

Te a prostit. Site urile gen pornhub sunt perfect legale. Daca ajungi pe cine stie ce obscuritati ilegale... poate

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Politia germana nu prea se ocupa cu pirateria casnica. Se ocupa firmele de avocati. Aia nu e o amenda, e o propunere de intelegere pentru a plati daune conform dreptului civil. Daca nu esti de acord sa platesti, risti sa te dea in judecata. Bine, daca le scrii scrisori plangarete in care zici ca esti ultimul somer, de obicei nu se ocupa de tine.