|

Salut TPU, de ieri cand intru intr-un joc sau daca ma uit la vedeoclipuri pe net apare asa deodata si ma redirectioneaza pe niste pagini straine asa degeaba...ce o fi?(virus ceva? si daca da cum scap de problema?)

Dau funda!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Iti recomandam sa elimini toate extensiile browserului pe care il folosesti. Daca acest lucru nu functioneaza, iti salvezi datele pe un dispozitiv extern si iti reinstalezi sistemul de operare.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Extensii cu reclame ( https://playtech.ro/2016/cum-elimini-extensii-si-add-on-uri-din-chrome-firefox-safari-si-ie/ ) ori cum ai zis si tu virusi. Ca sa scapi de virusi iti recomand Malwaresbit Anti-Malwares.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BlyeeetAK47):

Am incercat cu Eset si nu am gasit nimic...acum incerc cu Malwaresbit Anti-Malwares...iti dau un raspuns daca a mers maine ca sa fiu sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează