|

Salut TPU! Deci am o mare problema cu un cont pe Facebook.

Vreau sa inchid acel cont, dar nu vreau sa-i dau raport deoarece nu am de ce sa-i dau raport, nu am nici un motiv ca sa pot sa-i dau raport. Acel cont a fost contul meu. Cel vechi. Problema este ca nu mai am acces la el. Am incercat orice parola am pus vreodata la ceva. Chiar daca cred mi-a spart cineva cont-ul, persoana respectiva clar n-a mai intrat pe el de ceva timp. Ultima postare fiind de acum vreo 2

Eu credeam ca daca un cont este inactiv de vreo 2 ani, Facebook-ul il va inchide, dar acel cont inca exista.

Vreau sa sterg acel cont cat mai curand. Ce pot sa fac? Sau daca singura solutie e doar raport-ul, am inteles ca 10 persoane trebuie sa dea, dar problema este ca nu exista nici-un motiv anume ca sa fie inchis contul. Este exact la fel ca atunci cand am intrat pe el ultima data (acum vreo 2 ani).

Ar putea Facebook-ul sa inchida conturile la cei care dau report acelui cont daca nu gasesc vreo dovada sau motiv ca acel cont sa fie raportat?

Funda!(Am pus intrebarea aici pentru ca nu am stiut unde altundeva)

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa incerci sa-ti recuperezi contul mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

Pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon, sa-ti setezi contacte de incredere)

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite, încearcă așa:
http://imgur.com/a/HLMdR
Intri la vechiul tău profil, click pe punctele de suspensie (...)→ Raportează→ Recuperează sau închide acest cont→ Continuă→ Închide acest cont etc.
Eu nu am mers mai departe cu bifarea, fiindcă nu doresc să raportez contul cuiva. Și nu am vrut să greșesc cu un clik în plus. :)
Dar, cred că de acolo, poți șterge contul. El va fi trimis spre reviziuire. FB va cere posesorului să-și confirme identitatea, iar dacă tu nu o trimiți, el va fi dezactivat temporar/definitiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti posta pe o grupa gen,, fa-ti prieteni si multe likeuri'' ( este o grupa unde oamenii sunt activi) poti spune oamenilor sa dea raport la acel cont deoarece ..acela e contul tau vechi si ......asa mai departe. Ei o sa iti ceara likeuri in schimb (probabil) dar dai si tu ca nu mori. La 10 raporturi ar trebui sa fie inchis! Sper ca am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa te uiti pe Youtube la cum sa stergi un cont de Facebook si e foarte simplu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează