|

Salut TPU. In ce consta cumpararea unui ceas Samsung de pe olx cu livrare? Adica cum vine la mine, daca pot sa ma uit la produs sa vad daca are defecte, cum platesc si daca pot sa-l trimit inapoi daca nu imi place?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti! Il primesti acasa, ca ti-l aduce curierul, dar nu-i treaba curierului sa staea langa tine, sa vada daca ceasul merge.
De aceea esti sfatuit de Adinistratia olx-ului, sa NU cumperi nimic electric sau electronic prin curier, daca nu poti sa te intalnesti cu vanzatorul si sa verifici daca produsul cumparat, functioneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca tot alegi sa-ti achizitionezi un ceas de pe site-urile cu anunturi, asigura-te ca cel de la care cumperi e un magazin care ofera garantie, precum si posibilitatea de retur daca esti nemultumit de produs (in termenul indicat de vanzator).
Livrarea cu verificare iti da posibilitatea doar sa desfaci pachetul in fata curierului, pentru a te convinge ca e ceea ce ai cumparat (ca nu ai platit pentru un cartof, o caramida sau altceva).
Curierul nu va astepta sa verifici ceasul milimetru cu milimetru, ca nu are timp.
De aceea e recomandat ca produsele mai scumpe sa fie cumparate de la un distribuitor cu magazin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.olx.ro/oferta/vand-ceas-samsung-gear-s3-IDcYACQ.html#e2205b544d; promoted
in dreapta e un buton care spune asa:
"poti solicita livrare cu verificare"

vanzatorul trebuie sa fie de acord, daca produsul e sigilat, atunci e numai deschiderea coletului sa verifici sigiliul, daca produsul NU e sigilat, atunci mai bine nu mai cumperi, foarte probabil ca e teapa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează