|

Salut TPU! Recent ma gandeam sa fac o pagina de Facebook dedicata anime-urilor si doream sa stiu daca pot primi copyright strike ca pe Youtube si daca treaba poate deveni serioasa..Adica sa existe riscul de a fi dat in judecata de exemplu daca as posta dragon ball, yu-gi-oh si altele?

| a răspuns:

Bună, Matei,

Toate platformele mari (Youtube, Instagram, Facebook) au început să blocheze conținutul care se află sub incidența drepturilor de autor. Sfatul nostru este să îți faci o pagină dacă ești pasionat de anime, dar să încerci să construiești o comunitate în jurul paginii prin oferirea de conținut original, de calitate, care este de interes pentru ei.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce sa te complici cand deja exista astfel de pagini?
Nu ai de ce sa primesti, doar sa nu furi de la altii, de pe alte grupuri.

| a răspuns:

Eu zic sa lasi ideea de o parte pentru ca in curand in toata Europa se va baga o lege pe toate site urile de socializare, Instagram/Facebook etc si vei avea nevoie de drepturi de autor la absolut orice poza, chiar si una gasita pe net cu dragon ball vei avea nevoie de drepturile de autor de la cel care a facut poza. Dar daca vrei acum pana sa se bage legea asta penibila dupa parerea mea, o sa fie ok si nu vei primii copyright happy Bafta sper ca te am ajutat.