|

Salut TPU un prieten mi-a cerut ajutorul Contul lui de Facebook i-a fost inchis.Cum s-a faca sa-si recupereze contul? Probabil a primit raport de la mai multi invidiosi. Nu intelege pe ce motiv i-au inchis contul era destul de activ nu posta prosti cum fac alti...In fine ce vreau sa stiu e cum sa faca sa-si recupereze contul? P.S.: Rusine celor de la Fb daca niste tanpiti dau raport de pe mai multe conturi poate false sufera unu care e serios si foloseste sa vb cu familia etc..Ar trebui si astia de la Fb sa se intereseze mai mult.

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator, varsta sub 13 ani etc.

Daca prietenul tau a citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si este sigur ca nu a incalcat niciun termen poate sa aleaga optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmeze pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea si dupa ce o va verifica, ii va da inapoi accesul la cont.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ii interesează, și eu pățeam așa înainte, dar era mai simplu de deschis contul, acum au făcut totul complicat și aiurea, nu mai e rețeaua aia mișto de acum câțiva ani, probabil vor ajunge și ei ca Yahoo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru xSega):

Probabil sunt din ce in ce mai multti care patesc chestia asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează