| costinvlad a întrebat:

Vreau sa schimb username la Facebook si nu ma lasa fiindca l-am pus costin&vlad72. Eu vreau asa cu &. Ce s-ar intampla daca s-ar putea sa il pun? Stiti ce sa fac in html sa mearga? Ms.

| Ora de net a răspuns:

Buna, Costin,

Mai multe detalii despre schimbarea username-ului gasesti aici - https://www.facebook.com/help/162586890471598?helpref=related. Ai grija ca username-ul setat sa respecte termenii și conditiile Facebook - https://www.facebook.com/help/105399436216001?helpref=faq_content. Daca acestea sunt incalcate, acestia au dreptul sa iti suspende sau inchida contul.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| XAMLenjoyer a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa faci tu in HTML.
Ceea ce primesti tu si ce vezi in inspectorul browserului, este la nivel de user (local), nu la nivel global. Deci nu conteaza cate mii de operatii faci pe "copia" ta (pentru ca atunci cand accesezi o pagina, exista originalul paginii in serverele lor iar tie ti se afiseaza o copie(nu tocmai o copie, o "imagine" a acelei pagini in acel moment(pentru ca paginile se actualizeaza in orice secunda)) a acelei pagini) caci o vei face degeaba.
Deci oricat ai vrea, pagina/sursa din serverele lor nu se va schimba modificand sursa paginii/copiei/"imaginii" pe care o ai la acel moment.
Desigur, poti aduce modificari in sursa paginii de la acel moment insa doar tu vei vedea modificarile si sa precizez si ca odata actualizata pagina (refresh), modificarile aduse vor fi pierdute, afisandu-se versiunea din server (de la acel moment).
Si nu, numele/usernameul nu poate fi schimbat decat la un interval de timp (6 luni parca).

| costinvlad explică (pentru XAMLenjoyer):

Dar daca as avea de exemplu username robotul&nebunul ce li se intampla? Ms.

3 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Daca nu te lasa sa il schimbi inseamna ca nu poti. N-ai ce face in html.