| PaulcereAjutor a întrebat:

Youtube zice ca o sa baneze utilizatorii cu adblock. Eu folosesc browserul Brave care are adblock incorporat, am o sansa sa-mi baneze contul de google? Sa sterg Brave sau nu?

| Ora de net a răspuns:

Salut!

Este scris în secțiunea actualizată de "Termeni și condiții de utilizare" faptul că "ar putea să oprească accesul tău sau al contului tău Google la o parte a Serviciului sau la întregul Serviciu dacă YouTube consideră în mod rezonabil că furnizarea Serviciului către tine nu mai este viabilă din punct de vedere comercial." Aceștia nu fac referire specific la adblock. Faptul că vor opri accesul celor care folosesc adblock este o interpretare pe care utilizatorii de pe internet au dat-o frazei de mai sus.

Cei de la Google, care oferă și Youtube, au spus că o formulare asemănătoare exista deja în termenii și condițiile lor de utilizare de anul trecut.

Nu este cazul să te îngrijorezi, atâta timp cât această informație este mai mult o presupunere, fără să fie anunțat în mod clar și oficial de către cei de la Youtube că utilizatorii care folosesc adblock vor fi blocați.

Dacă în continuare ai dori să nu mai blochezi reclamele de pe Youtube, poți din Brave să dezactivezi adblock numai pentru Youtube. Când ești pe Youtube, dai click pe iconița cu un leu din dreapta adresei site-ului și îi dai dezactivare. Brave va bloca reclamele de pe restul site-urilor cu excepția celor pe care le-ai dezactivat.

Ora De Net
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tocmai ce mam documentat acum, nu o sa te baneze si daca ai clipuri facut de tine vechi care numai au vizualizari vor fii sterse, se poate ca pe viitor sa iai de ales vrei pe plata vs fara addblock, nu scrie clar acolo, acolo scrie daca un cont nu este viabil monetar =asta poate lasa loc de interpretare, in orice caz pe smartphone si asa nu folosim addblock broswer multi din noi, nu trebuie sa te ingrijorezi

| Bizon95 a răspuns:

Unde ai citit tu asta? MORRRR DE CURIOZITATE!

nu numai ca mi se pare aberant, dar poti sa intrii pe utube binemercic fara nici un cont, ori asta e impotriva intersului lor

| Lowraaa a răspuns:

Ce am recomandat tuturor prietenilor mei e sa isi ia Youtube Premium. Poate o sa spui ca e o porcarie si ca doar dai banii degeaba dar uite ce am facut eu. Mi-am convins cativa prieteni sa ne facem un cont de familie. Poti sa fie in cont 5 sau 6 persoane, nu mai stiu exact. Ideea e ca este undeva la 30 de lei pe luna si impartit la 6 persoane e chiar convenabil. Ai optiunea de a bloca ecranul in timp se asculti muzica, nu sunt reclame absolut deloc, ai Youtube Originals unde poti sa vezi emisiuni sau "seriale" poastate pe Youtube. Ai de asemenea Youtube Music unde poti sa iti faci playlisturi mai usor, albume. Poti sa descarci muzica si apoi sa o asculti cand esti offline fara sa umpli memoria telefonului. Nu stiu ce parere au restul oamenilor dar eu recomand cu incredere! big grin

| RAY a răspuns (pentru Lowraaa):

Perioadă de încercare gratuită de 2 luni • Apoi 26, 00 RON/lună
Facturare recurentă • Anulează oricând
Sau economisește bani cu un plan de familie ori de student

nu costa mult https://www.youtube.com/premium

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Familie • Perioadă de încercare gratuită de o lună • Apoi 39, 00 RON/lună
Adaugă maximum 5 membri ai familiei (cu vârste peste 13 ani) din locuință. Află mai multe
Student • Perioadă de încercare gratuită de o lună • Apoi 15, 00 RON/lună
Doar pentru studenții eligibili. Verificare anuală necesară.