| Ela_Sara_1958 a întrebat:

Va rog sfatuiti-ma ce sa fac cu laptopul ca orice click dau, mi se deschide o fereastra cu remaige repair ( aproape tot timpul) si uneori sau chiar paralel se deschid si siteuri de pariuri sau jocuri pentru. adulti. Am rulat programe de devirusare, de curatare dar nu scap si deja sunt disperata. Am instalat windows 8 si Chrome. Multumesc anticipat pentru. ajutor.

| Ora de net a răspuns:

Buna Ela,

Te sfatuim sa iti reinstalezi sistemul de operare. Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie updatat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Silent3025 a răspuns:

Apropo nu e vorba de un virus ci de adware deci nu necesita reinstalare Win ar trebui ca Malwarebytes sa rezolve problema.

9 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Reinstalezi sistemul de operare si il protejezi apoi cu un antivirus bun.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Reinstaleazati browserul, extensiile si homepageul, apoi du-te in control panel si dezinstaleaza orice program ciudat. Daca iti modifica chestiile alea, nu inseamna ca e si virus.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fiecare program, atunci cand il dezinstalezi, lasa urme, iar acestea se vad in dosarele create de acesta.

| Ironwin a răspuns:

Pai daca ai incercat deja sa il cureti si nu ai reusit, mai ai o singure varianta : Baga din nou windows 8 si gata.

| Silent3025 a răspuns:

S-a rezolvat problema? Daca nu dezinstalati "Remaige " (in caz ca este instalat) cu Revo Uninstaller in modul advanced (Remaige e o tampenie de program care nu ar trebui folosit de nimeni!)
In caz ca l-ati dezintalat sau nu mai exista instalat:
Descarcati Malwarebytes de aici https://www.malwarebytes.com/,faceti o actualizare a acestuia, dupa care faceti o scanare completa.

| Ela_Sara_1958 explică:

Multumesc tuturor. Am instalat Adw cleaner si mi-a gasit ceva probleme dar tot imi apar Remaige repair si betano-pariuri dar nu chiar la fiecare click. Ma apuca disperarea. Am gasit si eu ceva fisiere suspecte, le-am sters dar se pare ca mai sunt ca vad ca inca mai persista adduri.