|

Salut! Vreau sa ma ajutați cu cv important. Ieri, fratele meu, mi-a spus ca a instalat in routerul wireless un program cu care poate monitoriza cu cine vorbesc eu pe telefon, gen pe Facebook messenger sau whapp.Adica,chiar poate vedea ce vorbesc eu in messenger sau whapp? Daca da, cum pot opri chestia asta sa nu mai vada

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Alex,

Nu trebuie sa te ingrijorezi, cel mai probabil fratele tau a incercat sa te sperie.

Interceptarea si descrifrarea mesajelor tale este un proces complex si greu de realizat - doar persoanele care au cunostinte vaste in domeniu ar putea sa faca acest lucru. Mai mult decat atat, anumite aplicatii (ex. Whatsapp) ofera encriptare, asa ca mesajele nu pot fi descifrate.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu instalezi absolut nimica in router pentru asa ceva. Se face un pc server de tip bridge (ceva de genu) si se snifuieste live prin furt de pachete. E complicat si cere munca asa ceva. Cand tu intri pe facebook el sta pe faza sa vaneze cookie-ul din sute care apar. Ai idee ce greu se deosebesc unele cokie-uri de altele si trebuie fix ala care ai nevoie. Mai ajuta la sortare wiresharck dar tot trebuie sa ai habar ce faci acolo. E greu cu filtrele si cu toate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DryIce):

Ba da, poti instala. Pe un router Asus cu firmware AsusWRT Merlin sau unul cu Tomato USB sau DD-WRT poti instala entware-ng care are destule programe de sniffing. Insa la Whatsapp cu cifrare end to end nu poate citi ce scrie. Iar daca messengerul foloseste HTTPS nu poate vedea nimic din ce apeleaza el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scrie-i cuiva ceva, si intreaba-l ce ai scris, incearca sa te faci ca nu-l crezi si spune-i sa-ti dovedeasca...te puteai si tu gandi la asta...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrajeala manlaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează