|

Salut, vreau sa renunt la Romtelecom(Telekom) il am in 2010 si m-am saturat de el dau 75 lei pentru 100mb si fix si vreau sa ''tai'' netul cum pot face asta? Am auzit ca trebuie sa platesti pentru o reziliere de contract e adevarat? Vreau sa ma mut la UPC deoarece are 500mbs si eu stau la tara.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa ii contactezi telefonic pe cei de la Telekom si sa le ceri rezilierea contractul.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu ai mai semnat nici un contract de prelungire poti foarte simplu sa iti reziliezi contractul cu un simplu telefon fara sa mai platesti nimic.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Verifici contractul si calculezi cat mai are pana la expirarea contractului, de obicei o sa te puna sa platesti lunile de abonament ramase daca ai avut parte de aparete gratis de la ei sau o reducere la abonament ceva timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WHeisenberg):

Pai, am contractul din 2010, deci a trecut 7 ani, si un contract dureaza 2 ani, deci pot scapa fara probleme? Vreau sa scap definitiv la telekom si sa trec la UPC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nigirishimete):

Prelungirea contractului se face prin telefon.Ar fi trebuit sa sune sa prelungesti contractul, eventual sa iti ofere niste beneficii.
Pe contract scrie cand expira contractul.Cauta si numarul lor de relatii cu clintii e ceva cu 0800...si negociaza cu ei
Mie mi-a expirat contractul anul asta contractul.Am vorbit cu doamna de acolo, am telefonl fix voce 0. Am ramas doar cu netul si platesc doar 30 lei in loc de 70!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează