|

Salutare, am intrat de curiozitate pe site-ul deep web sa vad si eu ce e pe acolo. Si nu am ce sa vad, n-am vazut absolut nimic, era in limba engleza si niciun videoclip asa cum a spus Paul Dadrian. Era doar cu plata in € sau dolari. Ar trebui sa ma ingrijorez pentru ceva? Dadrian a spus ca se face pe propria raspundere.

11 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Termenul "deep web" se refera la continutul de pe Internet care nu este indexat de motoarele mari de cautare, adica nu se poate gasi la o simpla cautare Google.
Un clip care explica ce inseamna acest lucru gasesti aici https://www.youtube.com/watch?v=_UOK7aRmUtw

Exista in deepweb si un asa numit dark net, dar te sfatuim sa nu-l accesezi pentru ca poti intalni continut daunator sau chiar ilegal.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Deep Web este partea nevazuta a internetului, una dintre acestea. Nu se poate intra in mod obisnui ci folosind doar prin intermediul unui Navigator web dedicat. Accesarea se face prin adrese link specifice, nue xista un motor de cautare, precum google, ask, yahoo etc. si cu totul altceva, pe alti algoritmi. Trebuie sa fac o precizare; oricine cine acceseaza Deep Web, intra automat in bazele de date ale politiei, intrucat majoritatea care acceseaza aceasta parte a internetului, intunecata, o folosesc pentru infractiunipentru; vinderea de documente, droguri, arme, propun ori cumpara servicii infractionale etc. In anumite cazuri, utilizatorii suspecti, pot primi citatie de la politie, pentru a declara scopul pentru care au accesat Deep Web!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

^zice cineva ca tu ai vazut 2% din ce e pe deep-web. De fapt tot internetul e ca un iceberg. 10% la suprafara, restul sub apa.
Gandeste-te cat de mare este internetul pe care il poti accesa. Este enorm, miliarde de site-uri, miliarde de ore de clipuri si filme. Acum gandeste-te ca deep-web-ul este de 9 ori mai mare. Pentru a accesa orice pe deep-web, pe langa browser special, trebuie sa stii adresa exacta a paginii cautate, care in general sunt sub forma de cod. Sunt multe site-uri gratis doar ca ele sunt foarte greu de gasit.
Un site foarte renumit a fost Silk Road de unde puteai sa iti cumperi absolut orice drog la pret extrem de mic (majoritatea de 10-100 de ori mai ieftin decat ce gasesti la "traficanti de cartier").
Am avut si eu curiozitatea sa caut daca deep-web-ul este ceea ce se pretinde si fara prea mult efort mi s-a confirmat ca da. Am gasit site-uri de droguri, gore(chestii cu sange), hard-candy(copii dezbracati/xxx) si chiar nu am vrut sa sap prea adanc si de atunci nici nu am mai intrat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexCristi97):

Nu stiu niciun cod sau alte chestii de accesat / instalat. deci nu e nicio problema. voiam de curiozitate sa vad pe cei 3 baieti din Rusia care lovea un biciclist cu un ciocan. oricum, n-am de gand sa mai intru pe deepweb sau darknet. nu vreau sa ma trezesc cu politia pe cap laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ubhgyfytddtfhfgdf):

Il gasesti si pe net-ul normal, nu iti spun unde pentru ca e de-a dreptul abominabil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexCristi97):

Multumesc. n-o sa mai accesez site-uri interzise.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai intra pe deepweb se spune că înainte erau siteuri de tortură, crimă, online care ulterior au fost închise cu ajutorul poliției cercetând anumite cazuri.
Pe acele siteuri se putea intra numai cu plată asta până a intrat Poliția pe fir.
Nu știu dacă mai sunt siteuri din acestea dar cu siguranță pe deepweb sunt foarte multe fișiere cu caracter ciudat, satanic, sau care manifestă cruzime, sinucideri, niciodată nu ști ce descarci.
Ele în general nu pot fi văzut cu orice browser ci anumite browsere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Xirus):

Nicio problema, nu am descarcat nimic. voiam de curiozitate sa vad pe cei 3 baieti din Rusia care lovea un biciclist cu un ciocan.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ubhgyfytddtfhfgdf):

Videoul acela îl știu o gașcă de nebuni care li se părea ceva super tare să lovești pe un om care merge pe bicicletă cu un ciocan

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi normal că nu ai văzut altcea înafara de market-uri pentru droguri și arme deoarece despre ceea ce vorbește Paul se găsește foarte greu, și nu oricine are acces la acele site-uri. Tu ai văzut doar 2% din ceea ce este pe DeepWeb.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deep Web nu este un site... Este o parte din internet. Noi cu ajutorul Browserol obisnuite putem intra intr-o parte mica din internet. Deep- Web-ul este mult mai mare decat internetul pe care putem naviga noi. De destul de periculor deoarece ti se poate afla usor adresa IP a pc-ului si poti fi gasit rolling on the floor e recomandat ai ai cateva programe de siguranta si sa nu faci tranzactii bancare, mai ales ca cica s-ar folosi Bitcoin. In plus ca sa ajungi la acele video-uri groaznice ai nevoie de ceva timp petrecut acolo. Nu trebuie sa ai incredere in oricine. rolling on the floor)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează