|

Salutare. Am o problema, nu îmi mai pot deschide cont de Facebook, nu mai pot face nimic orice cont deschid cu poza mea mi-l anulează se ajunge pana la o chestie când îmi cere ca securitate poza cu fata mea, când îmi adaug poza cu fata sau cu mine îmi apare your account has been disabled, toate conturile mi le-au închis și apare la fel, nu știu ce sa mai fac am încercat și cu nume diferite, am încercat și pe datele mobile cu alt Ip și nimic, sigur este vreun indian ceva care are boala pe mine, motivul pentru care mi sa închis primul cont a fost că am adăugat un clip de pe alta pagina și nu am avut drepturi de autor și am făcut chestie asta de câteva ori, cu alte clipuri cum cred ca am făcut mulți dintre noi, însă nu înțeleg cum adaug poza cu mine pe Facebook, gata disabled, alții sunt hoți criminali in serie, eu ce am făcut? Mai devreme mi-au închis alt cont vorbeam cu verișorul meu și ii spuneam ca mesajele sunt citite și e posibil sa rămână și el fără cont și dintr-o data mi l-au închis și pe acesta, sa mai întâlnit cineva cu o astfel de situație, dacă da va rog un raspuns. Ceea ce mi se întâmpla mie seamănă a discriminare, voi ce ziceți? Astept opiniile voastre. Mulțumesc

7 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo.

Daca in schimb ai incalcat termenii lor, acestia au dreptul de a-ti interzice sa mai folosesti reteaua de socializare.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Un cont de FB se face doar daca ai 14 ani. Daca nu ai varsta si nu ai trimis copie dupa un ID cu poza, prima data cand ti-au cerut, nu fac acum decat sa-ti anuleze conturile care vin de pe IP-ul tau. Avand conturi multiple, etse iarasi o buba in cap, ca esti detectat si targetat, de aceea nu iti mai poti face nici un cont.
Nu, nu-i vorba de India aici, ca FaceBookul este american si toate serviciile lor sunt in America.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnaMaria50):

Cica din 2018 nici aia de 14 nu mai au voie.Doar aia mai mari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu sigur, totusi zic.
Contul de Facebook este de obicei blocat cand esti raportat, adica ai trimis prea multe cereri de prietenie unor persoane necunoscute, ai adaugat poze in care te dadeai drept altcineva sau... dupa cum ai spus, probabil ai fost raport din cauza acelui videoclip asupra caruia nu aveai niciun drept. Totusi tind sa cred ca e putin probabil.
Ai verificat e-mailurile primite? In ele esti instiintat de actiunile lor, ai argumente cu privire la ce s-a intamplat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru leapșa):

Nu am niciun argument, le-am trimis ticket la help center și nimic... am încercat sa îmi fac alte conturi și după puțin timp îmi cere sa încerc o poza in care sa mi se vadă fata, o incarc și dupa contul meu este disabled. Nu știu ce sa mai fac am încercat toate lucrurile, cont fără poza, nume diferit alte mailuri diferite, tor, vpn și nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ajR):

Scrie-le lor. Trimite-le un e-mail, ceva si asteapta pana-ti raspund. Poate e din cauza ca ai avut conturi multiple si te-ai logat de pe aceleasi dispozitive, n-am idee. Poate mai primesti alte raspunsuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa-ți un cont de Facebook și după ce l-ai terminat de făcut nu adauga pe nimeni in lista și nu mai intra pe el o săptămâna, după ce a trecut sapatama adăuga doar persoane pe care le cunosti la început, și apropo, contul crează-l cu un număr de telefon, nu adresa de email

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează