|

Salutare... Am vrut sa intru pe un anumit forum(trenuletz) si nu ma lasa spunand ca Urmeaza un site inselator DESI ieri mergea, si NU am avut probleme...

Aveam si cont pe acel forum...

Adresa era: forumtrenuri.com

Daca mai are cineva cont pe acest forum va rog sa imi spuneti ce s-a intamplat...

Multumesc

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Situl respectiv nu mai poate fi accesat - exista posibilitatea ca el sa fi fost preluat de catre cineva care il foloseste pentru a raspandi malware. Te sfatuim sa eviti sa-l accesezi.

Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Https://postimg.org/image/485m1fjlkb/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Https://s1.postimg.org/72ya77ysbz/forum_trenuri.png

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează