| ZozoKitty a întrebat:

Salutare lume bună! Am observat ca pe această platforma primesc cele mai rapide răspunsuri deci am o întrebare pentru voi!
Cât de sigur este Tot Browser și I2P?
Recent am intrat pe Darkweb și pe am găsit mai mult site -uri care duceau la așa zise linkuri spre un alt nivel al internetului denumit Mariana's Web! Am găsit un program numit Lokynet și l-am testat intr-un virus scanner și nu părea să aibă probleme! După aceea l-am instalat într-un virtual machine și am intrat într-o linie de comandă unde apăreau diverse scrisuri și după apărea "Connected!"
Am intrat pe Tor Browser și am făcut ce mi s-a sugerat mai devreme am intrat pe niște linkuri ciudate. loky care duceau pe un forum cu pedofili din țari precum Germania și Austria! Am găsit un link spre o galerie cu imagini! Am intrat și am găsit poze cu mine si prietenul meu care le-am făcut cam acum 2 ore! M-am speriat așa că am închis caluclatorul,ștergând toate fișierele programului, virtual machine-ul și Browserul Tor! Acolo mai apăreau niște eepsiteuri.i2p despre care nu am reușit să aflu până acum nimic! După asta am căutat pe internet și nu am găsit mare lucru decât niște linkuri și niște oameni care se certau dacă linkurile. loky sunt reale sau nu! SUNT REALE! Și pot fi accesate dar nu recomand! De atunci primesc email-uri ciudate și sms-uri de la numere din diverse țări străine! Acum câteva zile mi-a apărut pe Goggle că contul meu a fost accesat de niște adrese IP din țări precum Ucraina și Cehia și mie și prietenilor mei! Vă rog ajutați-ne și dați-ne informații dacă știți ceva despre asta! Vă mulțumesc! La revedere!

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Termenul "deep web" se refera la continutul de pe Internet care nu este indexat de motoarele mari de cautare, adica nu se poate gasi la o simpla cautare Google.
Un clip care explica ce inseamna acest lucru gasesti aici https://www.youtube.com/watch?v=_UOK7aRmUtw

Exista in deepweb si un asa numit dark net, dar te sfatuim sa nu-l accesezi pentru ca poti intalni continut daunator sau chiar ilegal.

Ora De Net
9 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Tor-ul e sigur (facut de CIA pentru proprii agenti)
tor browser... not so much (diverse site-uri pot pune diverse cioace in pagina de web, sa faca browserul sa dea informatii despre tine

I2P nu am folosit, poate o sa folosesc vreodata daca ajung sa ma stabilesc intr-o tara unde t0rrrnentii sunt disriminati la greu

"De atunci primesc email-uri ciudate și sms-uri de la numere din diverse țări străine"

scuza-ma ca iti spun, poti sa faci ce vrei, dar trebuie sa mi-o ridic de pe suflet:
TI-AI DAT E-MAIL-UL SI NUMARUL DE TELEFON REALE PE DARKWEB?!?
CAT DE IMBECIL CU ULTIMILE SPUME POTI SA FII?!?!?!?!?!?!?

or sa iti ridice hacker-ii un monument cu titlul: victima perfecta

in locul tau mi-as sterge contul de google, mi-as sparge cu ciocanul calculatorul si telefonul, apoi mi-as schimba numarul de telefon si as folosi doar un telefon cu taste

LE: la ce mai intrebi daca tor-browserul e sigur sau nu, hacker-ii te au deja pe tine sa te compromiti singur
DUMNEZEULE, INCA NU IMI VINE SA CRED ca cineva e in stare sa ajunga pe darkweb si apoi SA SI-O TRAGA SINGUR, PANA SUS DE TOT UNDE SOARELE NU PATRUNDE!

| ZozoKitty explică (pentru Bizon95):

Nu sunt așa de prost, prietene! Nu am dat nici-o informație pe darkweb, dar eu mă gândesc dacă browserul tor poate oferi protecție și pentru alte linkuri!

| ZozoKitty explică (pentru Bizon95):

Am înțeles, dar cât am intrat pe Darkweb cu Tor nu mi s-a întâmplat nimic! După când am descoperit linkurile acestea, Am instalat Lokynet pe un virtual machine, după tot în virtual machine am intrat pe Tor și puteam accesa linkuri. loky! Asa că reformulez întrebarea!
1.Ce sunt linkuri. loky cu adevărat și cplm e Mariana's Web?
2. Dacă folosești Tor cu Virtual Machine și accesezi astfel de linkuri ciudate poți fi hackuit?
3.A mai intrat cineva acolo?

| Bizon95 a răspuns (pentru ZozoKitty):

Nu stiu ce e aia loky si nici Mariana's Web, am cautat pe google si nu am gasit nimic semnificativ, si imi e lene sa stau sa fac dig pe tor unde merge foarte greu

in masina virtuala e mai putin probabil decat in windows (poate infecta masina virtuala, care nu-i bai), dar nimic nu e imposibil (iti poate afla ip-ul real, apoi face hack la router, calculator, etc.

eu am intrat pe tor, mai mult din interes profesional, nu prea ma omor dupa idee, dar cred ca orice e posibil acolo!

| ZozoKitty explică (pentru Bizon95):

Îți mulțumesc, dar mai am o intrebare! Ce ar trebui să fac acum?

| Bizon95 a răspuns (pentru ZozoKitty):

Pe contul de google pui authentificare in 2 pasi (e masocheala, dar NU mai intra nimeni, orice ar fi)
si as scana calculatorul cu avast, malwarebytes, si bitdefender online si kaspersky on-line, iar telefonul cu avast, malwarebytest si virus total

| andrefrancais a răspuns:

Eu recomand brave browser. Are si tor integrat.

| ZozoKitty explică (pentru andrefrancais):

Am brave browser, dar nu prea functioneaza bine!