|

Salutare TPU, aveti idee daca pot posta o poza de exemplu pe Facebook dar sa nu poate nimeni sa dea like sau sa comenteze, decat sa o vada atat.E posibil?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Aceasta optiune nu este valabila, din pacate. Daca insa doresti sa iti protejezi mai bine datele personale pe Facebook te sfatuim sa nu adaugi in lista decat persoane pe care le cunosti si in realitate si sa folosesti setarile de confidentialitate.

Mergi pe orice pagina de Facebook in coltul din dreapta sus. Vei avea acolo o sageata pe care apesi, ca mai apoi sa dai click pe Settings. Ti se va deschide pagina setarilor, iar in partea din stanga vei avea un meniu care contine mai multe optiuni. Poti sa alegi cum interactionezi cu ceilalti, sa iti administrezi aplicatiile, taggurile, etc. Te invitam sa faci asta alegand din meniu Privacy si Security. Folosind optiunile (Public, Friends of Friends, Friends, Only me) poti alege cum sa iti personalizezi setarile.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu e posibil.
Toti cei la care le dai voie sa vada poza vor putea da si like-uri si share la ele.

| explică (pentru Bula):

Multumesc pentru raspunsul clar Dmnu Expert!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Din moment ce o postezi e clar ca cineva poate da like sau sa comenteze. Nu exista ceea ce vrei tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se poate pe Facebook, insa se poate pe Messenger.E un fel de imitatie de Snap, doar ca nu are filtrele alea idioate. Oricum, acolo nu sunt posibile reactiile, comentariile s-a.m.d

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează