|

Stie cineva ce inseamna asta adica la ce se refera droarece nu inteleg

Quick Pic Account Removal Notice

Q

Quick Pic

către mine

Acum 11 oreDetalii

Dear Quick Pic User,



First of all, thank you for using Quick Pic, we noticed that your account has been inactive for quite a long period.



According to our Customer Service Agreement,

if you don't log in and backup any data to Quick Pic via your account by the end of 24 March 2018,

we would assume that you no longer require our services and all data within your account will be permanently deleted.



Once again, thank you for your continued support to Quick Pic.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Dan,

Acesta este un email prin care esti informat ca Quick Pic iti va sterge contul si toate datele asociate aplicatiei daca nu te loghezi pana pe 24 Martie pentru a face back-up.

Daca nu ti-ai creat niciodata cont pe Quick Pic, atunci ignora mesajul.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Practic, pentru ca tu ai absentat destul de mult sa mai intrii pe QP, ei au detectat asta si te-au informat ca iti vor incide contul si iti vor sterge datele, daca nu intrii pana la 24 martie, sa-ti faci back up sau sa mai adaugi ceva acolo.
Asadar, daca nu mai veri sa folsoesti acel cont, da-i pace, ca ei il vor inchide. Dar, daca doresti sa-l mai folosesti pe viitor, atunci mergi acolo, intra pe site-ul ala si mai adauga ceva, ca sa vada ca ai activiatate si te vor lasa in pace inca vreo 6-12 luni, pana iti vor trimite alt mesaj asemanantor.

Nota: Sper ca ti-au fost de ajutor, atat traducerea textului, cat si explicatiile de mai sus.

| explică (pentru KatyEscu):

Da dar nu imi specifica nici un site doar aplicatia Quick pic am incercat sa le dau un email dar fara raspuns o eroare nici un cont gasit dar mersi oricum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nad_Dan_1996):

Daca stii ca nu ai aplicat niciodata pentru acel site, inseamna ca este un email capcana, care contine virus.
NU trimite nici uin email daca nu-ti aduci aminte sa fii membru al acelui website, ca-i virus. Sterge-l imediat si nu trimite nimic, nu decshide nimic!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite aici traducerea textului, pentru tine:

"Draga utlizator QuickPic,
In primul rand, va multumim pentru ca folositi QuickPic.
Noi am observant ca, contul tau este inactiv de o bucata lunga de vreme.
Conform contractului nostru de servicii pentru clienți, daca nu intrati pe site si nu faci back up la datele din Quick Pic, contul dvs. se va inchide la 24 Martie 2018, noi asumand ca, serviciile noastre nu va mai fac trebuinta si toate datele contului dvs, vor fii sterse.
Inca odata, multumim pentru suportul continuu pe Quick Pic."

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează