| simina96 a întrebat:

Tocmai mi-am facut recent cont de Instagram si sunt nesigura in privinta unui lucru, nestiind inca exact cum se foloseste. Daca am o persoana la follow, dar ea nu ma are pe mine, exista gen optiunea ca la Facebook sa-mi dea,, unfriend" sa nu-i mai pot vedea postarile?

| Ora de net a răspuns:

Buna, Simina,

Daca urmaresti o persoana care are contul public atunci vei vedea in continuare postarile ei, iar daca urmaresti o persoana care are contul privat, aceasta poate alege sa te scoata din lista de urmaritori si nu vei mai vedea postarile. In plus, indiferent de situatie, persoana pe care o urmaresti iti poate da block si atunci nu-i vei mai vedea postarile. Mai multe despre asta poti citi aici - https://help.instagram.com/

Ora De Net
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pe Instagram nu există "Add friend/ Unfriend" doar "Follow/ Unfollow". Da, îți poate da "Unfollow" dacă tu, la rândul tău, nu i-ai dat "Follow". Unii fac și imposibilul de a avea cât mai mulți urmăritori (trăiesc pentru asta tongue). Acolo e ca un schimb de likeuri (îți dau/îmi dai).


Pe Instagram, toți au o opțiune, care oferă posibilitatea de a avea contul privat. Altfel spus, toate postările tale pot fi văzute doar de către urmăritorii tăi. Atunci când cineva dorește să îți urmărească postările, ea e nevoită să îți solicite acordul. Tu poți accepta sau poți refuza.

2 răspunsuri:
| LucianaBea a răspuns:

Poate să te blocheze, doar așa nu o sa îți mai vadă postările și nici tu pe ale ei/lui.