| FanGaming98 a întrebat:

Un user de pe Facebook poate vedea dacă o persoană a vizionat un live de al său, după ce s-a încheiat? Vede și care a fost persoana?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

În timpul unui Live pe Facebook, persoana care face videoclipul primește notificări despre prietenii care se uită în acel moment. Dacă nu ai persoana respectivă la prieteni, nu a putut vedea în timpul live-ului, că vizionai acel videoclip.

Prietenii tăi care se uită în același timp cu tine, în timp ce postarea este în direct, pot vedea că și tu te uiți la acel Live.

Dacă vezi Live-ul după ce acesta s-a terminat, nimeni (nici cel care a făcut live-ul, nici prietenii tăi sau orice alt utilizator) nu poate vedea că tu vizionezi sau ai vizionat acel videoclip.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Ora de net a răspuns:

Salut,

În timpul unui Live pe Facebook, persoana care face videoclipul primește notificări despre prietenii care se uită în acel moment. Dacă nu ai persoana respectivă la prieteni, nu a putut vedea în timpul live-ului, că vizionai acel videoclip.

Prietenii tăi care se uită în același timp cu tine, în timp ce postarea este în direct, pot vedea că și tu te uiți la acel Live.

Dacă vezi Live-ul după ce acesta s-a terminat, nimeni (nici cel care a făcut live-ul, nici prietenii tăi sau orice alt utilizator) nu poate vedea că tu vizionezi sau ai vizionat acel videoclip.

Ora De Net
6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Sper sa nu...
laughing))

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, poate vedea, apare notificare "X se uita pe live-ul tău. Trimite-i un salut! ", "X is watching on your Live. Send him a message!"

| FanGaming98 explică (pentru anonim_4396):

Chiar și dacă nu mai este în direct?

| Anonim a răspuns (pentru FanGaming98):

Da, notificările se păstrează.

| ValentinGabi a răspuns:

Să zicem că da să sperăm că nu.

| UnAltUtilizatorTpu1 a răspuns:

Doar daca vrei sa vada