| Antonanton937937 a întrebat:

Va rog sa raspundeti repede! Legat de contul meu de Facebook! Mi se tot raporteaza si cand ma pune sa imi confirm identitatea resoectiv sa trimit poza la bulentin, mi se blocheaza pagina efectiv! Am incercat de 2000000 de kri, nu ma lasa sa trimit poza la buletin! Imi scrie "we're sorry, something went wrong etc."
Va rog ajutati-ma si spuneti-mi cum sa fac ss imi recapat accesul la contul meu de Facebook! Este foarte important pentru! Dau funda si ce vreti voi jur daca ma ajutati!

| Ora de net a răspuns:

Buna Anton,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

Ora De Net
8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ai intrat aici, și nu poți trimite?
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=name_change_v2

Dacă toate conturile ți-au fost raportate, există o problemă în setările tale. Nu poate nimeni să îți raporteze neîncetat conturile, pentru că mulți dintre prietenii tăi, nici nu au aflat de existența lui.
Când faci un alt cont, schimbă emailul, nu folosi de două ori același număr de telefon, ai grijă ce an de naștere folosești (alege, pentru început, +18 ani).
Încă ceva. Un cont se mai poate închide și dacă ai dat un număr nelimitat de cereri de prietenie, pe fostul cont. La deschiderea celui de al doilea cont, o singură cerere de prietenie dacă trimiți, e de ajuns pentru a-ți fi blocat din nou, instant, de către cei de la FB, nu fiindcă cineva te raportează.
Totuși, încearcă să trimiți mesaj în limba engleză, la linkul pe care ți l-am dat. Mult succes! :)

| octav005 a răspuns:

Nu iti mai poti recupera acel cont, eu am pierdut unul din cauza asta.
mie imi dadea niste poze ale prietenilor din lista mea si imi cerea sa ii identific, cunosteam 2 s-au 3, dar di vreo 300 de prieteni cam 1% sanse sa ii tin eu minte dupa figura, culmea ca nu erau numai poze de la profil, erau si ceva gen pisaje, etc, e avea ei la albume, etc.
deci adio. fa-ti altul

| Antonanton937937 explică (pentru octav005):

Eu am ghicit aproape toti prietenii bai invata sa citesti ce am s ris in intrebare! Nu ma ajuti! Am facut de 10 ori altul si nu mai numere de telefon! La toate mi se blocheaza si ma pune sa arat buletinul! Si am zis, cand incarc buletinul se crash-eaza pagina si nu ma lasa sa il trimit! Ce am intrebat eu si ce ai raspuns tu!

| octav005 a răspuns (pentru Antonanton937937):

Si eu ce ti-am spus, ia-ti adio de la el. poti incerca si de sute de ori dupa diferite calculatoare, ADIO CONT.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai fani care-ți raportează contul? *față tristă*

| Antonanton937937 explică (pentru anonim_4396):

Si cu ce ma ajuta pe mine raspunsul tau?

| AngelHacker a răspuns:

Bună. Cel mai probabil cineva ți-a dat reported account ca fiind un cont fals sau a încercat în repetate rânduri să îți spargă parola şi din cauza acelor încercări repetate nereuşite ai şi tu accesul blocat. Încearcă să aştepți un timp şi după încearcă să îl accesezi din nou. Sper să-ți recuperezi contul.