| Flavius2323 a întrebat:

Vă rooooooooog ajutooooor! Mi-am uitat parola și nu mai am acees doar la număr de telefon dar numărul nu mi-l arată că pot primi codul pe număr! Nu mai am acces nici la email! Data trecută nu știu cum am făcu și am primit cu cod prin telefon și a mers acum nu mai știu! Vă roooog!

| Ora de net a răspuns:

Buna, Flavius,

Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La e-mail poti avea acces de pe un calculator.
Poate in acest caz iti va trimite un SMS pe numarul de telefon cu cod de acces, cu care sa confirmi ca esti utilizatorul casutei de e-mail.
Cand ai intrat in cont, mergi la setarile personale si faci setarile dorite de tine: numere de telefon asociate, adrese de e-mail alternative, parola etc., ce permite sistemul.
La sfarsit salvezi setarile si iesi din cont.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Postezi nr de telefon în căsuța indicată (alții se loghează cu adresa de email) și daca nu stii parola, dai clic pe "Am uitat parola". Vei primi mesaj pe telefon.

| JackR a răspuns (pentru floresdemayo):

Folosind metoda descrisa de tine, orice cunoaste o adresa de email, poate afla/schimba parola, folosind orice numar de telefon. Tu chiar crezi ca lucrurile sunt atat de simple?!

| floresdemayo a răspuns (pentru JackR):

Dar nu oricine e posesorul telefonului, respectiv a adresei de email!
Tu, dacă ai avea adresa mea, crezi că ai avea acces în locuință fără să deții chei?

| JackR a răspuns (pentru floresdemayo):

Citeste atent, nu mai are acces la numar de telefon asociat adresei de email. (Stiu, e greu de inteles asta, dar se pare ca asa stau lucrurile)

De aici si "confuzia" din explicatia ta.

| floresdemayo a răspuns (pentru JackR):

Din cauza omiterii unor virgule, eu am înțeles textul diferit, deși e destul de întortocheat conceput.
"Data trecută nu știu cum am făcu și am primit cu cod prin telefon și a mers acum nu mai știu". Lasă să se înțeleagă că are acces la telefon doar că nu primește codul, cum îl primea de obicei.

Dacă nu mai are acces la cartela respectivă ori la adresa de email, e similar cu a-și dori să intre în contul altuia. E lesne de înțeles că a pierdut accesul la cont.

| JackR a răspuns (pentru floresdemayo):

Limba romana (mai ales scrisa) poate fi destul de complicata cateodata. Si traducand din romana in romana, se intampla sa te "ratacesti in traducere". happy

Macar noi am reusit sa ne intelegem. Seara buna!

| floresdemayo a răspuns (pentru JackR):

Eu aștept să mă(ne) contrazică. Să ne lămurească. Dar el... tace! Deși părea disperat să afle o soluție. straight face
S-a culcat.

| JackR a răspuns (pentru floresdemayo):

Ca sa parafrazez un slogan in voga de acum ceva vreme: "dormi linistiti, TPU lucreaza pentru tine!" happy

| floresdemayo a răspuns (pentru JackR):

Haha, o face nonstop. tongue

| Anonimul95t a răspuns:

Salut, intra pe Facebook selecteaza "Am uitat parola" introdu adresa de email cu care a fost facut contul sau in cazul in care nu o mai stii nr de telefon apoi selecteaza optiunea prin care iti trimit un cod de resetare pe telefon apoi intrdu codul pe care l-ai primit si introdu noua parola, iti recomand dupa sa schimbi adresa de amil cu unua la care ai acces. O seara buna!

Răspuns utilizator avertizat