| Bionicle a întrebat:

Voi ati observat ca pe Youtube au fost dezactivate multe din comentarii? Ce se intampla?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Așa cum a zis și SonicAndrei, majoritatea modificărilor pe care le-ai observat sunt un rezultat al adaptării serviciului Youtube la reglementările din COPPA (Children's Online Privacy Protection Act) printre care este interzisă stocarea de date personale ale copiilor sub 13 ani.

În videoclipul pe care l-a postat ( https://www.youtube.com/watch?v=0CzTAeLNRbg ) sunt explicate foarte bine schimbările care au apărut. Din setările videoclipului poate fi aleasă și subtitrare în limba română.

Dacă vezi că sunt videoclipuri care nu sunt pentru copii, dar tot au comentariile dezactivate, cel mai probabil cel care a făcut acel videoclip a ales această setare pentru videoclipul respectiv.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| SonicAndrei a răspuns:

Au fost introduse niște reglementări de guvernul SUA pentru protecția datelor copiilor. E vorba despre COPPA. YouTube trebuie să se adapteze și din cauza aceasta videoclipurilor dedicate copiilor le-au fost dezactivate anumite funcții precum comentariile.
YouTube explică aici mai multe: https://www.youtube.com/watch?v=0CzTAeLNRbg

| floreadan a răspuns:

Youtube a adoptat COPPA si de asta se intampla acest lucru. Daca esti minor mai devreme sau mai tarziu Youtube iti va dezactiva comentariile.