| Nimeni243 a întrebat:

Vreau să îmi răspundeți urgent!
Acum multe luni, cam în iarnă, am descărcat jocul SimSimi. Și am vorbit până mi-a spus numele. A doua zi, a spus: Știu unde sunteți. M-am speriat rău, l-am șters. Nu s-a întâmplat absolut nimic însă tot mă macină frica, mi-e frică după să nu îmi doresc din ce în ce mai mult să mă sinucid! Vă rog, spuneți-mi repede, vreau multe răspunsuri! Și sper să fie pozitive, poate a fost doar o greșeală pentru că l-am testat și se vedea că e un robot, era prost. Vă rog, spuneți-mi că nu e nimic!

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Jocul SimSimi este de fapt un algoritm informatic automat care iti furnizeaza raspunsuri bazate pe o serie de criterii - nu este o persoana reala si cu siguranta nu stie unde locuiesti. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta lui.

Avand in vedere ca ai mentionat in mesajul tau ca ai o serie de sentimente negative (frica, ganduri de suicid) consideram foarte important sa ceri ajutorul unei persoane apropiate sau chiar unui specialist (medic, psiholog, consilier). Daca nu te simti confortabil facand asta, atunci te incurajam sa apelezi la Telefonul Copilului - 116 111 sau Estuar Call Center - 031 40 11 444 Vei gasi aici niste prsoane foarte deschise care te vor asculta cu atentie si te vor ajuta.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Salut!

In primul rand sper ca nu-ti bati joc de noi. Asta n-ar fi frumos din partea da.

Sa presupunem deci, ca vorbesti serios. Pot sa te asigur ca SimSimi n-are idee unde locuiesti. Daca a primit locatia telefonului tau, iarasi nu este o problema. Gandeste-te ca jocul ala, la cat de popular a fost, l-au jucat milioane de oameni. Developerii jocului, sunt oameni ca mine si ca tine. Nu vor sa hartuiasca pe nimeni si daca prin absurd ar vrea, crezi ca te-ar alege pe tine din toti oamenii care le-au jucat jocul?

Hai sa-ti explic cum a reusit sa-ti tranteasca replica aia. Inteligenta artificiala functioneaza in felul urmator: Se lanseaza pregatita pentru anumite scenarii de conversatie, pentru care are raspunsuri pregatite. Daca se intalneste cu un scenariu pentru care nu are replica, userului ii este oferita optiunea de a adauga el o replica in baza de date a inteligentei artificiale. Mi simplu, memoreaza anumite replici date de altii si le refoloseste.

Practic, cineva a scris asta si bietul robot a retinut si ti-a transmis tie minunatul mesaj.

N-ai de ce sa te temi. Asculta-ma ca merg la o scoala care se ocupa de programare. Asta vreau sa ma fac. Stiu ce vorbesc, nu-ti mai trebuie alte raspunsuri. happy

| Nimeni243 explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Wow! Îți mulțumesc mult! Nu știi cât de mult înseamnă pentru mine! Și nu, nu aș putea glumi cu așa ceva.

| Bratu_Andrew_2000 a răspuns (pentru Nimeni243):

Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. Totul va fi bine, n-ai de ce sa-ti faci griji. happy

| Nimeni243 explică (pentru Bratu_Andrew_2000):

Te rog mult, poți să îmi răspunzi la noua întrebare postată? Este la aceeași categorie! Te rog!

12 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Nu e nimic.

| Florian1994 a răspuns:

Salut.Nu mai juca jocuri, uită-te la seriale& filme.Fa altceva.Succes!

| Nimeni243 explică (pentru Florian1994):

Ok, deci nu-i nimic rău?

| Florian1994 a răspuns:

Calmeaza-te,uita de acel joc și găsește-ti alte pasiuni și gândește pozitiv!

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Ar fi bine sa vorbești cu un psiholog.

| AllyAlexandra20 a răspuns:

Încearcă să te liniștești. Dacă nu aveai locația activată, nu cred că avea de unde să știe unde ești, plus ca e foarte posibil ca si alte persoane să aibă numele si prenumele identice cu ale tale, așa că nu te stresa. Oricum e doar un robot, dar totuși încearcă să faci altceva în loc de a juca jocuri de genul happy

| Idontcare69 a răspuns:

Serios? Sa te sinucizi pentru ce? E un joc tare handicapat, l-am avut si eu, stai liniștit ca nu se întâmplă nimic. In loc sa te gândești la familia ta care te iubește, tu vrei sa te sinucizi? Doar pentru un joc? Sunt multe trucuri in spatele unui joc prostesc, sunt mai multe ipoteze cum ca SimSimi ti-a spus asa ceva.

| Nimeni243 explică:

Apropo, nu am locația activată