anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Care e peluza 1 si care e peluza a doua pe stadionul Ilie Oana?
2. Decat fanii din peluze au voie cu steaguri? Ca eu am fost pe stadion si numai intr-o peluza erau steaguri. Mai erau vreo 3-4 la tribune dar alea erau micute.
3. Daca am bilet la peluza acolo unde e galeria si eu nu sunt imbracat in galben si albastru si nu cant tot timpul exista vreo sansa sa ma ia suporterii la bataie sau sa ma ridice de pe scaun si sa stea altul care indeplineste conditiile?
4. Fanii Petrolului sunt violenti?
5. Unde se gaseste magazinul oficial al clubului si cam cat costa un tricou sau un fular?
6. Daca in loc de bilet am abonament acela va fi valabil pentru toate meciurile din orice competitii? Si pentru cat timp? Cat costa?
7. Cum ajunge cineva sef de galerie sau sa fie in galerie acolo un om de baza, nu sa te ia la bataie ca esi intrus sau mai stiu eu ce.
8. Membrii galeriei se cunosc intre ei? Fac repetii asupra a ce scandeaza sau ceva-n genu' asta?

Scuze ca am pus atatea intrebari dar am fost si eu pentru prima data pe stadion si am realizat ca nu cunosc nimic.
Intrebarile de mai sus sunt despre echipa Petrolul Ploiesti, fanii acestei echipe si stadionul Ilie Oana.
Poate raspunde oricine cunoaste, dau funda.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Credeam că-s numerotate peluzele precum locurile dintr-un vagon. Du-te şi întreabă un om care stă la peluză, cu siguranţă îţi va răspunde.

2. Nu, nu " decât " cei de la peluză au voie cu steaguri, doar că în peluze stau de obicei galeriile(grupurile de suporteri), iar pentru o imagine frumoasă, acestea recurg şi la aducerea unor steaguri.

3. Parcă cei de la peluze au abonament pentru tot sezonul, nu ştiu cum reuşeşti tu să te infiltrezi printre ei dacă vii doar cu un bilet pentru un meci.

4. Îţi pot rupe gâtul folosindu-şi doar punga de seminţe din dotare. Garniturile de tren şi gările devastate de aceştia în drumeţiile lor către capitală ar trebui să-ţi răspundă la această întrebare.

5. Dacă nu e unul prin apropierea stadionul, înseamnă că nu există. Sau există şi o fi în partea cealaltă a oraşului. laughing

6. Depinde ce fel de abonament îţi iei.

7. Pe vremuri ajungeau şefi de galerie oamenii cu personalitate, cei care strigau şi cântau pentru echipa favorită de la început până la finalul meciului. Acum nu se mai ţine cont de aşa ceva... ajunge şef orice bizar umflat de bere şi puturos.

8. Majoritatea se cunosc cât de cât, doar merg în deplasări împreună. Nu fac repetiţii, totul vine de la sine.