| sabin89 a întrebat:

A fost corect acordat acest cartonaş galben/roşu?

https://www.youtube.com/watch?v=fWnsrTx9Y6E

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

A continuat jocul desi sa fluierat, un galben sau o atentionare, totusi poate a fost atentionat de mai multe ori, sa vedem tot meciul, asa e scos din contex

| sabin89 explică (pentru RAY):

Nu cred că mai avem cum vedea tot meciul.

| Drimmero a răspuns:

Oho, era sa sparg tv-ul la meciul asta, una din datile in care Barca a furat-o pe Arsenal. E cea mai scarboasa eliminare pe care am vazut-o intr-un meci de fotbal, al 2-lea galben pentru ca a continuat faza dar nu a auzit fluierul din cauza galagiei de pe stadion, iar mai tarziu acelasi arbitru i-a dat barcei un penalty absolut gratuit, penalty care calificat-o pe barca. Ce pot sa zic, uefalona! Sunt obisnuit ca in meciurile Arsenal-barca sa joace aia in 12 oameni pe teren (cu arbitrul), asa a fost si in finala din 2006 dintre cele 2 cand arbitrul Terje Hauge l-a eliminat pe Lehmann, practic am jucat atunci in 10 aproape tot meciul fiind eliminat in prima repriza, chiar si asa Arsenal merita sa castige, a fost mai buna in 10 oameni decat sleahta de hoti a catalanilor.

Meciul asta din 2011 ramane in istorie ca fiind unul din cele mai mari furturi facute de UEFALONA, 11 vs 11 nu se calificau niciodata in acea dubla mansa, dar a avut fluierasul grija ca astia sa mearga mai departe.

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Drimmero):

Ce te mai oftici happy

| Drimmero a răspuns:

Cele mai mari furturi raman meciurile lor cu PSG din 2017, in tur a batut PSG cu 4-0, in retur au luat bataie cu 6-1, a furat Barca atunci ca in codru, daca vrei poti sa revezi meciurile astea, a fost o intoarcere de senzatie dar a fost mega furt,, dar si returul cu Chelsea din 2009 cand Pique si fundasii lor jucau efectiv handbal in careu, trebuia sa primeasca chelsea atunci vreo 5-6 penalty-uri clare, ghici cine a trecut mai departe prin aceste 2 furturi? raspuns corect: Uefalona

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Un punct slab al Youtube-ului este că dă secvenţe ne plasate în timp şi spaţiu. Când am văzut clipul ăsta, de exemplu, pur şi simplu n-am ştiut nici cine joacă şi nici când joacă. După ce mi-ai spus tu, am făcut puţin research şi am identificat atât timpul cât şi pe cei implicaţi. Nu mi se pare ok. Nu toţi sunt atât de familiarizaţi cu acest sport, încât să recunoască dintr-o ochire cine şi când joacă. Dar, asta e. Când spun că am făcut "puţin research" mă refer că am citit comentariile de pe pagina respectivă, comentarii la care de obicei nu mă uit. Uneori sunt date astfel de secvenţe iar comentariile lipsesc. Atunci "research-ul" e chiar dificil. În fine. O să caut şi meciurile de care zici ( cu PSG şi cu Chelsea). Nu ar trebui să-şi bată nimeni joc de sportul rege. Dacă totuşi o fac, să le fie ruşine happy

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

"Un punct slab al Youtube-ului este că dă secvenţe ne plasate în timp şi spaţiu." Daca te uiti atent ai fi vazut ca era prezenta tabela unde arata ce meci este "Bar-Ars", scria si la descriere ca meciul a fost in martie 2011, trebuie sa fii atent la detaliile astea.

"Nu ar trebui să-şi bată nimeni joc de sportul rege. Dacă totuşi o fac, să le fie ruşine " isi bat joc fara rusine pentru ca asta este scopul lor, sunt pusi acolo pentru a face exact asta, e mega corupt fotbalul, asta se intampla cand intervine politica, cancerul numit politica strica orice cand intervine intr-un lucru. In perioada aia Barca livra gramezi de bani la UEFA si d-aia era atat de ajutata avand arbitri de 'casa' in meciurile importante pentru a se asigura ca adversarul o sa joace in 10 oameni, sa primeasca din neant barca cate un penalty vazut cu luneta, cu ochiul liber nu-l vedeai ca om, doar cu luneta daca era ceva vedeai, insa arbitrii aveau lunete si vedeau, tu-i in gura de jeguri. Acum la moda sunt arabetii, cate manevre n-au facut si astia, au fentat fair-play-ul financiar, lucru care nu e ok dar s-au luat masuri de fatada care ulterior au fost sterse de TAS, numai panarame de oameni prin fotbal, s-a dus vremea cand se juca curat si castiga echipa care merita.

Pana si golul secolului al raposatului Maradona a fost marcat dintr-o ''eroare'' grava de arbitraj, a dat gol cu mana, ditamai hentul, insa arbitrul de atunci n-a vazut nimic, la ce dracu mai baga astia fluierasi la meciuri ca oricum fac meciurile praf.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Dar al doilea gol al lui Maradona din acelaşi meci...