| JusTPauL a întrebat:

A inceecat cineva suplimentele de la redis nutritie? Sunt de calitate?

7 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Nu sunt de calitate, am încercat eu deoarece erau ieftine și aveam nevoie de suplimente. Îți recomand produsele de la Olimp de orice fel și creatina de la Pro Nutrition din cutie portocalie.

| JusTPauL explică (pentru RobertMoon):

Ai incercat produsul lor ideal proteine?
Eu caut ceva care ofera multe proteine si nu stiu daca sunt adevarate informatiile lor.
Eu am comandat deja o serie de la megaproteine, gainer de la On si Dymatize, proteine si creatina de la kevin levrone, plus altel...
Dar am mai comandat si doua feluri de proteine de la redis, inca nu am incercat, fac sala de putin timp...dar ma gandeam sa intreb sa vad ce zic ceilalti despre produsele de la redis, daca are rost sa mai comand sau nu.
Pretul e unul atractiv, dar daca sunt slabe nu fac treaba cu ele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru JusTPauL):

E atractiv pentru ca e proteina din soia in IDEAL Protein (si putin din lapte). Soia e ieftina. de aceea si produsul e ieftin happy

p.s.: pe cutie scrie "bogat in glutamina", dar nu are glutamina deloc... glutamina, ca fapt divers, costa 50 de lei o cutie mica. Deci nu are cum in pretul ala sa aiba si glutamina, are acid glutamic, care e altceva.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Le rupeau băieții prin 2000. Acum tehnologia e mult mai avansată exista suplimente mult mai avansate. Firma românească pentru români. happy Dacă nu urci pe scena le poti incerca.

| nopainkiller a răspuns:

In cazul asta (ca si in 95% din cazuri), calitatea e direct proportionala cu pretul. Te orientezi in functie de buget.
Cred in continuare ca Redis are in vizor marea masa de romani cu buget redus. Produsele de la Redis sunt ok, dar cele bune sunt si cele scumpe.

| JusTPauL explică (pentru nopainkiller):

Am vazut ca au un produs care la doar 3cupe-120g ofera 90g proteina, ceea ce mi se pare enorm de mult, pentru ca multe suplimente de top nu ofera asa ceva..sa fie adevarate informatiile care le ofera ei.

| combativul a răspuns:

Nu!