| Cmvlddvfaaa a întrebat:

Am 11 ani 1.52, 53 de kg și 83 de centrimeti la abdomen. Sunt fată vreau sa slăbesc

4 răspunsuri:
| CulturismsiFitness a răspuns:

Am observat aici ca toata lumea incepe sa iti aduca aminte ca ai doar 11 ani,
Eu iti spun ca ai nevoie sa cresti si sa te dezvolti pana la 18 ani.
Pe urma ar trebui sa te preocupe slabirea.
Daca la 11 ani ai 1.5m pana pe la 18 ani poate mai cresti 10. 15cm si nu o sa mai ai burta si grija de slabire va disparea.

| DanielHX a răspuns:

La 11 ani o s-ar putea sa-ti fie greu sa iti numeri cantitatea de macronutrienti. Slabirea se face prin deficit caloric. Incearca sa te limitezi la 1500kcal pe zi si sa iti cresti activitatea fizica. Mai spre seara evita carbohidratii si mancarurile dense caloric deoarece nu mai consumi atatea calorii. Poti manca de cate ori vrei la ce ora vrei cat timp te limitezi la 1500kcal, alimentatia ta trebuie sa fie bogata in proteine. Cu suplimente nu iti bat capul ca oricum ai doar 11 ani si se vor produce majoritatea schimbarilor in urmatorii ani natural.

| minionforever2005 a răspuns:

La 11 ani eu zic ca nu e nevoie sa te preocupe greutatea ta in mod special. Se vor intampla multe schimbari pana cresti e posibil sa slabesti fara sa vrei, dar daca vrei neaparat, incearca sa faci mai mult sport (cam de la 10 abdomene pana la cate poti) si sa mananci echilibrat, la ore fixe si mai multe lucruri asemanatoare pe care crsd ca ti le-ar recomanda un nutritionist (asta mi se pare cea mai buna varianta, penteu ca iti va explica exact ce trebuie)

| Roxin1122 a răspuns:

Eu zic că iești bine și că nu prea e nevoie sa salabesti dar daca tu vrei du-te și da vreo două ture de stradă pe zi și în două săptămâni ai să slăbești am slăbit eu 2 kg