| Marian12021 a întrebat:

Am 13 ani, am 1.50 m si 54 kg. Dupa numere nu par foarte gras insa in realitate e cu totul alta poveste. Eu traiesc la sala. De multe ori am incercat sa slabesc dar fara succes. Parintii cred ca este in regula si sunt normal, eu refuz sa cred. I-am rugat sa ma duca la nutritionist de nenumatate ori si ei doar inchid ochii, am incercat diferite regimuri dar tot ei ma pun sa mananc mult. Imi puteti oferi niste sfaturi cum sai conving sa ma duca la nutritionist sau ceva asemanator? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Pai, eu ti-as spune, sa nu mai "traiesti la sala " ci sa te intorci in realitate, iar cand totusi ajungi la sala ca un baiat dornic de a asimila informatii si intalnesti un tip care arata bine sau asa cum ti-ar place tie sa arati peste ceva vreme, intreaba-l ce mananca in primul rand, apoi ce exercitii face, cum, cat si cand. Si asta va fi cu siguranta cea mai simpla cale de a iesi din impas.

P.S.
Nu te mai atinge de dulciuri!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te pune nimeni sa mananci mult, ca nu-ti baga nimeni in gura, totul depinzand de vointa ta, sa te opresti.
Nutritionistul nu te poate ajuta cu nimic, atata vreme cat tu nu ai vointa sa te opresti din mancat, dupa ce ti-ai pus in farfurie doar o portie modesta de mancare.
Iar munca la sala, este evident insuficienta, atata vreme cat mergi acolo si doar pretinzi ca muncesti, fara sa tragi serios de tine.

| Cosmin86 a răspuns:

La 13 ani "traiesti" la sala? Serios?

| danaieladaniela a răspuns:

Pai tu traiesti la sala la 13 ani? ciudat
dar incerca sa ii convingi pe parintii tai sa te duca la nutritionist pentru a putea face o dieta cum trebuie