|

Am 13 ani si 1.60-1.65 si vreau sa imi iau un mtb online de cati inch trebuie sa fie mtb, imi recomandati niste magazine online de unde pot achizitiona o bicicleta?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca magazin, Dechatlonul e cel mai bun in aceasta privinta., daca vrei ceva nou. Daca vrei ceva bun, dar accepti second-hand, dirtbike.ro e un site decent unde gasesti biciclete foarte bune, si acceptabile ca pret.
La 1, 65 m inaltime, cred ca ti s-ar potrivi un cadru de 19-20 de inch, 47-50 cm.

| a răspuns:

Daca n-ai bani, decathlon face biciclete ok pentru sub 1000 de lei, dar daca poti sa iti permiti mai mult iti sugerez BikeExpert, ProVelo, BikeGeek sau Biciclop, in fine, merge orice magazin specializat.
Acolo poti sa gasesti sfaturi despre ce ai nevoie.

Rotile de 26 nu prea se mai vand, deci dilema este intre 27.5 si 29.
Cele de 29 fata de cele de 27 5 trec mai usor peste teren accidentat, dar sunt ceva mai greu de manevrat si sunt mai grele, si caiciucurile sunt mai scumpe. Sunt bune de obicei pentru cross country, dar cel mai bi e ar fi sa mergi intr-un magazin specializat si sa intrebi acolo

| a răspuns:

Www.afisport.ro

Au mereu promotii la biciclete.

| a răspuns:

Cauta le dechatlon acolo gasesti biciclete bune. Si in legatura cu marimea bicicletei cauta o bicicleta cu roti de 26 inch si inainte de a comanda alege marimea s.