| maestrul123 a întrebat:

Am 14 ani, o înălțime de aproximativ 1.70 si o masă de 75 de kg.Imi doresc sa slăbesc însă am un program încărcat. Tinand cont ca sunt de dupa-amiaza la scoala nu am timp sa imi fac ceva de mancare sănătos la pachet si aleg de cele mai multe ori sa ma duc sa iau de la magazin tot felul de lucruri nesănătoase. Ajung seara la 8, stau până la 12 noaptea sa fac teme, la 7-8 ma trezesc si ma apuc de invatat si nu am timp de mai nimic.Am si o dependență de dulciuri.Nu pot sta fără să mănânc o bucățică de ciocolată.Imi doresc sa scap de această obsesie,pe lângă care mai pui si sucurile si mâncarea de tip fast-food, pe care sincer nu o consum foarte des, maxim de 2 ori pe luna.
Apropo sunt băiat si nu vreau sa slăbesc pentru ca rad colegii de mine sau fac alte persoane mișto pe seama mea, însă nu ma simt eu bine in corpul meu.De mic pot spune ca am fost putin mai grasut din cauza acestei dependențe de dulciuri.
Asa ca am nevoie de niste sfaturi.
Multumesc ca ai stat sa citesti tot ceea ce am scris.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să înlocuiești dulcele din zahăr, ciocolată, pâine, sucuri cu cel din fructe. Este mai puțin nociv, îngrașă mai puțin.

| Cosmin86 a răspuns:

Consuma dulciurile dupa antrenament, atunci zaharul din ele va fi folosit pentru refacerea glicogenului si NU te ingrasa.

| OctavianSps a răspuns:

Incearca sa faci stadiul 1 din programul Insanity. Il gasesti pe internet si poti face exercitiile singur acasa doar cu greutatea corpului fara gantere sau aparate. Succes.