| Username1 a întrebat:

Am 16 ani, 1.78, 56kg si de 3 saptamani am inceput sala. Ce ar trebui sa mananc pentru a creste masa muscuralara si pentru a avea energie la antrenament?

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu trebuie sa cresti repede in masa musculara caci cresterea brusca face rau organelor tale.In primul rand ai inceput prea din timp sala, se vor vedea efectele rele asupra coloanei peste ceva timp.Acum fa cu greutati mari, trebuie sa tragi mult de fiare ca sa ai muschi cu adevarat, o usoara pompare pe care o au toti copii de la creatina in primele 2 luni de sala o vei pierde in cateva zile cand numai faci.Nu are rost sa explic si asa spun unii ca ma laud, eu am facut natural si in 2 ani aveam forta celor care facea de 8 ani de zile, acum depinde de regimul de viata si cel mai important ce mananci si cum stii sa faci exercitiile corect.In lumea culturismului exista 3 chestii vitale: antrenamentul,alimentatia, odihna/refacerea.Una fara cealalta nu se poate, caci numai cele 3 impreuna duc la reusita.

| zhenkyn a răspuns:

Totul ce contine un numar mare de proteine, de obicei lactate, soia, de asemenea pentru energie ceva dulce.

| AndreiIulian a răspuns:

Mama mama esti o mana de om.
Ingrasa'te 7 kile, stai linistit, chiar daca faci burta solduri, nu e nimic
Abia atunci bagi sala, cu mancare bogata proteic.
Castigi garantat 4 kile masa musculara

| lazio9 a răspuns:

U nu stiu mare lucru doar atat stiu.paste,multe spaghette si oua crude...bei cate 2 oua crude in ziua cand ai antrenament...mai departe nu mai stiu.sucees

| nykgio a răspuns:

Dimineata sunculita presata si o cana de lapte, la pranz piept de pui fiert, si seara un pic de peste sau niste lactate ceva usor seara! si 3 sau 4 serii cu repetari intre 8 - 12 pentru masa musculara!