anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani si de o saptamana am inceput sa fac cate 30 de flotari si cate 30 de abdomene seara. Trebuie sa maresc numarul de flotari si abdomene? In cat timp s-ar vedea ceva rezultate acolo?

Răspuns Câştigător
| TheRealFantasy a răspuns:

Total de acord cu bulanel laughing exercitiile nu se fac la gramada, mai multe exercitii nu inseamna mai multi muschi;
Incearca sa faci mai multe tipuri de exercitii si poate chiar sa faci o mica incalzire inainte de flotari si abdomene, facand doar un tip sau doua de exercitii, mai ales si zilnic iti extenuezi doar o parte din corp in mod inutil;
Fa exercitii de 2-3 ori pe saptamana cel putin, abdomene, flotari, de preferat sa iti iei si o gantera sau doua, ridicarile si exercitiile cu gantere ajuta la antebrat, biceps/triceps, umeri, cat si abdomen; o idee ar fi si sa le faci in serii, adica nu 20 sau 30 toate o data ci cate 10/15. De exemplu poti sa faci 10 abdomene, apoi 10 ridicari simple cu o gantera pe fiecare mana, apoi 10 flotari si tot asa iar si iar cat simti tu ca poti si ai nevoie.

Rezultatele dupa un program optim de exercitii ar trebui sa se vada dupa cel putin doua saptamani.

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheRealFantasy):

Nu exista "ridicari de gantera", exista: extensii, flexii, ramat, fluturari. La care din ele te referi cand zici "ridicari"?

Copil mic cu sfaturi...

p.s.: rezultatele la masa musculara se vad intr-un an, in 3 luni abia inveti sa te antrenezi cat de cat... 2 saptamani ce sa mai zic, FIX APA DE PLOAIE.

| TheRealFantasy a răspuns (pentru Cosmin86):

Rezultate in masa musculara nu inseamna 10 cm in biceps si 6 "patratele", eu zic ca se vad si mai repede de un an intreg, intr-o saptamana-doua intr-adevar e cam apa de ploaie dar incep sa se vada usor-usor rezultatele, daca e la inceput, nu am zis sa faca doar doua saptamani exercitii.

Ridicarile nu le-am mentionat numele, nu le mai stiam numele exact si se poate sa fi omis sa specific dar in general daca face cate un tip sau doua pentru fiecare set de muschi (antebrat, biceps/triceps, umeri, etc.) ar trebui sa se vada rezultate si sa se dezvolte muschii corect/uniform.

Te rog sa iti citesti din nou afirmatia "copil mic cu sfaturi". Nu sunt nici copil, am 19 ani si desi probabil e o diferenta de varsta intre noi nu inseamna ca sunt copil mic, nu sunt nici instructor de fitness si nu fac body-building si nu urmez vreun program de sala dar am fost si am vazut si am facut si eu, acum am spus din experienta personala cam ce stiu ca am facut eu.
Daca ai sfaturi mai concrete si coerente poti sa le spui in loc sa faci remarci de-astea de critica negativa bazate pe... nimic.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce rezultate sa vezi cu prostia asta de program?

Antrenament de copil firav...

| BuLaNNNeL a răspuns:

Poti peste 12-15 lejer, adaugi greutate. Nu faci zilnic, mușchii cresc in zilele de repaus. Exercitii insuficiente. Cu restul de 80% din corp ce faci?

Răspuns utilizator avertizat
| Iftode_Costina_1990 a răspuns:

Incearca sa faci si seara si dimineata 30 dupa un timp 40 si tot asa...rezutatele o sa se vada peste doua trei saptamainihee hee