| mgtow a întrebat:

Am inceput sa fac intre 50 - 60 flotari pe zi. Obiectivul in timp fiind de 100 si 1h de mers pe jos zi de zi. Am observat in timp ce respir si mi se trage abdomenul se vad mai bine patratelele. Oare flotariile ajuta la aparitia patratelelor? Chiar daca nu sant 100% acolo dar forma sa fie bunicica. Folosesc aceasta placa muscleboard https://www.google.com/......ps?/imgres

3 răspunsuri:
| costiceacristian200 a răspuns:

Încearcă să nu mai faci des asta!

| AlexG955 a răspuns:

Flotarile NU ajuta atat de mult la aparitia patratelelor.
Intr-adevar, muschii abdominali si lombari sunt activati intr-o oarecare masura pentru a pastra corpul drept in timpul flotarilor, dar sa faci flotari strict pentru patratele e ca si cum ai face genuflexiuni pentru bicepsi.
In concluzie, muschii pe care vrei sa-i dezvolti trebuie activati in mod direct (ex. pieptul/tricepsii in timpul flotarilor), deci abdomene si nu in ultimul rand o dieta corespunzatoare.
Daca ai grasime in jurul abdomenului, poti face abdomene cat vrei dar patratelele nu se vor vedea dupa asteptarile tale.

| mgtow explică (pentru AlexG955):

Nu am grasime, conteaza sa se vada doar forma nu exagerat de mult. trebuie sa treaca mult timp sa apara rezultatele oricum