|

Am inceput sa ma duc la sala si am nevoie de ajutorul vostru.Am fost de 2 ori pana acum si am lucrat o ora jumate aproape la toate aparatele.Cum sa fac? sa continui asa putin din fiecare? sa am zile in care lucrez numai o grupa de muschi? dar nu pot sa fac prea multe repetari si nu stiu daca pot face cel putin o ora numai un lucru.Stiu ce trebuie sa nu mananc, fast-food si dulciuri dar ce ar fi bine si m-ar ajuta sa mananc in special.Este adevarat ca iti opreste cresterea? am 15 ani si 1, 78,va multumesc.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Faci 2 saptamani circuite sa te obisnuiesti cu aparetele, efortul, etc pe urma iti faci un split pe grupe sau push pull sau upper si lower body, etc.
ce te-ar ajuta? tuna si piept de pui/curcan si carnea de vita, branza, oua, legume cu carul.
nu. numai geneticul poate opri cresterea sau steroizii in unele cazuri. cum nu iei asa ceva nu are a face sala cu cresterea. in schimb are a face cu ligamentele. cum esti in crestere ai inceieturi slabe in curs de dezvoltare. le supra soliciti, vei avea probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru JohnnyBi):

Bine,o sa fac circuit 2 saptamani dar sa ma duc in fiecare zi sau cu pauza? nu e problema de timp.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sodobar):

Irelevant. depinde cum te simti. daca te simti ok te poti duce e 4-5 ori, altfel reduci la minim 3...eu acum cu mana stanga cu fiare in ea fac dupa cum am chef...fac un circuit cu ce pot de 2 ori, alte 2 zile le impart pe grupe, depinde

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea e ca la inceput e bine sa lucrezi la toate aparatele dar dupa aceea iti trebuie un program si trebuie sa combini zonele de exemplu eu faceam piept cu biceps, spate cu triceps, picioare cu abdomen si umerii ii strecuram printre findca depiinde de cate ori mergi la sala pe saptamana. Dar eu ti-as recomanda sa vorbesti cu instructorul de la sala sa iti de-a un program

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Hopahopa):

Spate cu triceps? e ciudata combinatia, daca faci spatele cum trebuie, nu prea mai poti lucra nimic dupa ( doar e cat piept+abdomen de mare ).

mai bine muti tricepsul cu umerii si lasi spatele singur.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează