|

Am luat azi la sala Amino Caps Anaboloc 5500 Caps sunt bune de ceva?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt aminoacizi, de ce iei daca nu stii in primul rand ce reprezinta si ce fac in organism, adica sfatul meu este sa perseverezi si sa stii inainte de a lua ceva de ce iei.
Da, aminoacizii sunt baza culturismului sa zic asa, amino sau proteine lucruri asemanatoare, daca vrei neacademic aminoacizii sunt parintii proteinelor, ei formeaza structura proteinei.
Documenteaza-te pentru ca e foarte important sa stii daca iti place acest sport : https://www.topculturism.ro/aminoacizi-esentiali-si-neesentiali-ghidul-complet/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru reluolteanu):

Si in cat timp se vede masa musculara?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ionutz2010):

De la niste amarati de aminoacizi vrei sa se vada masa musculara?

Cate fripturi mananci pe zi? De cati ani faci sala?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai primit raspunsuri bune sa stii! Eu as completa doar : nu crezi cumva ca tu cauti de fapt o scurtatura? Ai vrea sa iti imbunatatesti rapid performantele si esti putin bulversat de promisiunile producatorilor si negustorilor de suplimente, care daca ar fi adevarate, garantat toti oamenii ar arata bine. Insista cu sala, insista sa asimilezi informatii si mai ales invata sa le selectezi pe cele adevarate de cele ce vor doar sa vanda (sau sa iti ia bani). Cand spun asta ma gandesc ca daca faci 50 de flotari si iei doza maxima din orice supliment, nu vei vedea nici o schimbare. Daca faci timp de 6 luni, sa zicem un total de 5000 de genoflexiuni cu 60-75% din greutatea corpului tau fara sa iei nici un supliment, sigur vei observa o schimbare. Atentie, deci ce faci si cat de consecvent esti este mai folositor decat ce suplimente iei!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează