Animal Pak e foarte bun, nu e doping ( daca avea steroizi, NU gaseai in magazine de vanzare, sa-ti intre bine in cap asta ).
dar tu poti lua juma de portie, e suficient
p.s. : eu vara nu as lua vitamine, doar e sezonul fructelor si legumelor ( + ca vitamine mai iti iei din miere, oua, organe, etc. ).
Mai bine de banii aia iei o creatina sau un concentrat proteic.
Nu iti recomand aceste pastile deoarece ataca ficatul si nu dau mereu rezultate.dar daca continui sa iei ai face bine sa iei si niste liv 52 care iti protejaza ficatul
Prietene daca vrei sa te dezvolti frumos ia niste creatina, vorbeste cu instructorul tau el te v-a indruma spre administrarea corecta!
Daca pastilele nu contin substante interzise in sport, nu este dopaj, iar din cate stiu Animal Pak nu contin nimic ilegal dar asta aparent. Au fost o gramada de cazuri de sportivi care au fost gasiti dopati dupa ce au consumat diverse suplimente aparent legale. Nu stiu ce sa-ti spun, parerea mea e ca nu sunt absolut necesare acele Animal Pak. Un concentrat proteic, o creatina si eventual niste aminoacizi mi se par toate suplimentele de care are nevoie un sportiv.