| InstructorulTauDeFitness a întrebat:

Am mult tim de cand fac sala.Mai multi prieteni mi-au recomandat niste pastile care au vitamine si proteine si iti dau energie pentru sala.Aceste pastile se numesc Animal Pack.Se iau 11 pastile dimineata cu 1 litru de apa(intr-o pungulita sunt 11 pastile.Se poate lua cu pungulita sau o cutie la 150 RON, in care pastilele sunt puse tot in plicuri a cate 11 pastile).Fratilor asta e deja dopaj. Spuneti-mi va rog ce stit despre pastilele astea, si cum trebuie luate si la ce interval de timp.(prietenii mei au luat vreo o luna si nu sunt umflati.Au pus niste masa pe ei ca au tras tare la sala dar nu cred ca pastilele sa contina creatina sau steroizi ca am mai citi pe net dar tot pe voi cei care cunoaste-ti ma pot baza)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Animal Pak e foarte bun, nu e doping ( daca avea steroizi, NU gaseai in magazine de vanzare, sa-ti intre bine in cap asta ).

dar tu poti lua juma de portie, e suficient

p.s. : eu vara nu as lua vitamine, doar e sezonul fructelor si legumelor ( + ca vitamine mai iti iei din miere, oua, organe, etc. ).

Mai bine de banii aia iei o creatina sau un concentrat proteic.

6 răspunsuri:
| baggage a răspuns:

Nu iti recomand aceste pastile deoarece ataca ficatul si nu dau mereu rezultate.dar daca continui sa iei ai face bine sa iei si niste liv 52 care iti protejaza ficatul

| IMaster a răspuns:

Prietene daca vrei sa te dezvolti frumos ia niste creatina, vorbeste cu instructorul tau el te v-a indruma spre administrarea corecta!

| Nickname1890 a răspuns:

Daca pastilele nu contin substante interzise in sport, nu este dopaj, iar din cate stiu Animal Pak nu contin nimic ilegal dar asta aparent. Au fost o gramada de cazuri de sportivi care au fost gasiti dopati dupa ce au consumat diverse suplimente aparent legale. Nu stiu ce sa-ti spun, parerea mea e ca nu sunt absolut necesare acele Animal Pak. Un concentrat proteic, o creatina si eventual niste aminoacizi mi se par toate suplimentele de care are nevoie un sportiv.

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru baggage):

Serios? vitaminele ataca ficatul?

Tu GANDESTI inainte sa spui ceva? Sau e prea mult pentru tine sa-ti folosesti creierul?

| InstructorulTauDeFitness explică (pentru Cosmin86):

Ok,mersi de raspuns!