| SnYcK3rS a întrebat:

Am o gantera reglabila de 8kg si as vrea un program pentru piept, biceps, abdomene, sau sa'mi da'ti programe de antrenament cu gantere care stiti ca dau rezultate...Am 16 ani, 59 kg, 1, 68 inaltime big grin(sunt baiat)

FUNDA big grin

PS:fac si abdomene, flotari si alerg big grin

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut! Eu iti voi da cateva sfaturi insa depinde de tine sa intelegi mai bine cum functioneaza treaba si iti las aceasta adresa : http://www.getfit.ro/ ca sa iti completezi si sa intelegi mai bine "sistemul de functionare"

Sala sa zic asa este pana la urma un stil de viata. Trebuie sa ai grija de alimentatie, antrenament, odihna etc.
Programe iti spun simplu, lucrezi o grupa de muschi pe zi iar exercitiile nu are rost sa ti le explic ca le gasesti pe site cu tot cu video.
Luni fa umeri, marti biceps, miercuri triceps, joi spate, vineri piept.
Cand faci umeri poti sa faci si trapez, iar cand faci biceps poti sa faci si antebrat. Picioarele le dezvolti la varsta ta mai bine prin alergat, scari, fandari si genoflexiuni fara greutati. Tractiunile vor ajuta la cresterea in inaltime, iar pentru multe antrenamente ai nevoie de doua gantere, asa ca fa rost si de a doua.
Alimentatia sa fie echilibrata intre proteine si carbohidrati, grasimile trebuie evitate, odihna trebuie sa fie pe masura si trebuie sa fi ambitios si stimulat.
Exercitiile trebuie sa cuprinda in general 4 serii a cate 6-10 repetari.

Multa bafta! Pt alte intrebari PM.

0 răspunsuri: