| Corsi a întrebat:

Am picioarele foarte groase, ce pot face sa le fac mai subtiri, mai tonifiate, sa se vada muschiul, gamba si la coapse? Am 1.67 si 62kg vreau sa tonifiez picioarele. Ce exercitii sa fac, cate serii si repetari? Vreau sa va spun ca o sa fac luni, miercuri, vineri cardio, bicicleta, stepper, abdomen si marti/joi tonifiere la picioare.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar tu ai impresia ca organismul consuma grasimile de unde vrei tu? nu exista exceriti cardio pentru o anumita parte a corpului de a slabi, cand slabesti corpul consuma grasimile de pe burtica sau de unde vrea el, baga tabata sau sprinturii ca cu bicicleta nu vei slabi prea mult, asa pierzi grasimi mai multe si baga genoflexiuni cu 2 gantere, culturismul e esential la slabit poti baga 3 zile tabata sau sprinturi 4 minute cu pauza de 30 de secunde intre sprinturi
https://www.youtube.com/watch?v=PutmjSp0Qk8

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bagă niste bere cu cîrnati, accepta te asa cum esti, bucura te ca esti sanatos, ce ai vrea m ai mult, tu esti ca femeile alea nemultumite mereu, vor silicoane vor botox, dar acceptati va odata asa cum va lasat Dumnezeu pe pămint, ce va tot agitati atit. Esti barbat cum vrei sa ai picioarele, bețe? Daca erai femeie m ai zicea m ca arată urit cu picioare groase, dar barbatul trebuie sa arate bărbat nu femeie.