| Pacquiao a întrebat:

Am pieptul mic in comparatie cu spatele..adica am spatele destul de dezvoltat si bratele la fel, dar peptul e cam mic sad
Ce pot face sa cresc pieptul? Si voi antrena si celelalte grupe sau ma axez pe piept? happy

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Salut, trebuie sa faci mai multe de 50 pe zi daca vrei sa se vadă rezultate, si de preferat sa le faci sprijinindu-te in mâini de ceva mai înalt sau in pumni, oricum daca faci febra trebuie sa te opreati, nu sa faci aceleasi exercitii fizice zilnic ca asa nu cresti. Tine minte, nu vorbii cu slăbănogi, ei sunt doar niste milogi, dă-le în colo de picioare pieptu trebuie sa fie mare, muschiul nu va creste bine daca nu bagi proteine laughing. Baftă!

| Pacquiao explică (pentru RobertMoon):

Mersi fain! happy
Imi accepti cererea de prietenie? big grin

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns (pentru RobertMoon):

Bai copii, voi traiti in filme... La inceput nici 20 n-o sa poata face pe zi (daca le executa in mod corect) Auzi sa lucrezi numai piept fara picioarelaughing rolling on the floor Asculta-l pe asta ca intr-un an ajungi ca Johnny Bravo laughing!

| RobertMoon a răspuns (pentru Iancu_Silvan_1996):

Frate, ști că fraza de încheiere am zis-o la caterincă, nu? laughing Am 24 de ani, eu sincer nu bag picioare decat la 2 săptămâni, partea de sus a corpului e super, picioarele nu mă interesează prea mult și oricum nu am niște bețe. Oricum, el face exercitii acasa de mai mult timp poate sa faca multe flotari iti zic eu, dar nu poate să crească prea mult în masă daca nu manancă bine sau nu cumpara niște gainere combinate cu arginină, glutamină.

| Pacquiao explică (pentru RobertMoon):

Fac exercitii de 1 an happy
Se vad rezultate ca lumea,am brate dezvoltate,spate fain zic eu(fac tractiuni la greu,diferite prize, diferite tractiuni happy ) Spatele e chiar fain, si abdomenul la fel happy Faza mai naspa e la piept, adica oricum am cat de cat dar vreau sa fei mai evidentiat, adica sa se vada cat de cat(nu vreau sa fie in exces de mare). Pentru picioare fac genoflexiuni clasice si genoflexiuni intr-un picior, plus ridicari pe varfuri pentru gambe happy Pentru abdomen fac mai multe exercitii happy
Faza e ca vreau pieptul sa fie mai dezvoltat happy

| RobertMoon a răspuns (pentru Pacquiao):

Păi asta zic, gandeste-te daca mergeai la sală 1 an ce rezultate aveai + dacă mai băgai ceva?! Câți ani ai?

| Pacquiao explică (pentru RobertMoon):

17 happy
Faza e ca nu vreau sa am corpul mare, sa am pachet de muschi, eu vreau sa am forta, de asta fac calisthenics(exercitii ce se bazeaza pe forta, mai putin pe masa).

| Pacquiao explică (pentru RobertMoon):

Si pentru piept daca fac antrenamentul asta ar merge?
Flotari pana la epuizare, fluturari si apoi impins
Am gantere si haltera.

| RobertMoon a răspuns (pentru Pacquiao):

Ar merge, dar nu prea, în general exercițiile facute cu multe repetari sunt pentru definire, nu pentru creștere, ai nevoie de gantere mai grele de peste 15kg sa faci piept si o bara de piept cu discuri să marești greutatea cu fiecare serie, dar asta zic daca iti cumperi toate astea nu se prea merita si tot la sala ajungem abonamentul costa 80 lei pe luna, ganterele costa mult mai mult, daca cumperi bara de piept ai nevoie de bancă si tot așa...

| Pacquiao explică (pentru RobertMoon):

Si daca fac exercitiile astea, se vede ceva sau le fac degeaba? happy

| RobertMoon a răspuns (pentru Pacquiao):

Fă-le așa. tongue

| SergioRamos4 a răspuns (pentru Iancu_Silvan_1996):

Copil mic cu iq-ul pe - ce sa te astepti de la un copil mic si firav, vai si amar de cap-u tau copil facut in galeata imi spune el mie ca trebuie sa fac nu stiu cate flotari pe zi.
Nu vezi ce moaca de tigan ai?

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns (pentru RobertMoon):

La 17 ani nu prea e ok sa bage nici macar ce ai zis tu...

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns (pentru SergioRamos4):

rolling on the floor Da macar eu imi pun poze cu mine. Esti un ratat, lesinat, nespalat, taran infect. Hai sictir ca deja imi provoci greata, copil idiot!

| Pacquiao explică (pentru Iancu_Silvan_1996):

Nu voi lua suplimente,vreau sa fiu natural happy
Mersi mult pentru sfaturi! happy Voi tine cont de elewinking
Si cred ca din flotari chiar iti dezvolti pieptul, am un coleg care face flotari de mult timp si zicea ca nu face multe, adica facea cat de cat, nu se obosea dar le facea des, gen din 2 in 2 zile daca nu chiar in fiecare zi.
Mersi frumos de sfaturi! big grin

| SergioRamos4 a răspuns (pentru Iancu_Silvan_1996):

Țigan prost tu vorbești de nespălat?
Jegos-ule hai jet că împuți atmosfera.

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns (pentru SergioRamos4):

Ce analfabet poti fi laughing rolling on the floor Cati ani ai, copile? 12-13? Pleaca la mami repede si bea-ti lapticul. Daca eram pe facebook iti cautam adresa si veneam sa iti dau o lectie. Ai grija cu limbajul ca nu stii cand dai peste mine si te alegi cu ochii umflati.

23 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Da,da accept cererile automat, sunt pe telefonwinking

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns:

Antreneaza toate grupele, dar concentreaza-te mai mult pe piept. Daca nu faci sala iti recomand 50 de flotari cu sau fara intreruperi pe zi.

| Pacquiao explică (pentru Iancu_Silvan_1996):

Si daca fac mai mult de 50 pe zi, in 3 luni se vad diferente? happy

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns (pentru Pacquiao):

Daca mananci ce trebuie rezultate se pot vedea dupa 6 saptamani.

| SergioRamos4 a răspuns (pentru Iancu_Silvan_1996):

Ce rezultate cu flotarile tale, flotarile le faci pentru incalzire adica pentru antrenament-ul adevarat.

| Iancu_Silvan_1996 a răspuns (pentru SergioRamos4):

Bai, Ramolica... Alternativa fitnessului de la sala, de fapt, cea mai buna alternativa sunt flotarile! Cu flotarile lucrezi in acelasi timp spatele, tricepsul si pieptul. Nici nu ma mir ca nu ai poza cu tine...

| Pacquiao explică (pentru Iancu_Silvan_1996):

Muschii nu se fac doar la sala, asta e ceea ce multi nu inteleg.Muschii se fac si prin exercitii cu greutatea corpului. Si poti arata foarte binewinking
Eu nu vreau sa am masa excesiva, sa am brate enorme, eu vreau sa am forta ca lumea si exercitiile gen street workout sunt perfecte happy
Si in plus nu cred ca cei care merg la sala pot sa faca o demonstratie adevarata de workout, pot doar daca il practica in plus fata de sala.