| Pisii09 a întrebat:

Am revenit cu inca o intrebaree.De ce unii baieti cred ca fetele nu pot face sporturi de contact? Efectiv am pus o intrebare " daca merita sa ma apuc de Kickbox" si au inceput toti gayyyy sa raspunda ca mai bine apuca-te de fitness, ca nu merge cu scoala si d-astea

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

Scumpo sfatul meu este să vorbești cu părinții tăi și sa te înscri la Kickboxing daca tu asta îți dorești eu am făcut 3 ani karate și pe vremea aia se considera un sport de băieți! Important este să-ți placă ți-e, părerea celorlalți nu e importantă!

2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Am o cunostiinta, a fost antrenoare in arte martiale. Si-a dat copiii, o fata si un baiat, de mici sa practice si ei. Ambii s-au dezvoltat extraordinar in timp, si fizic, si psihic. Acum sunt adolescenti, si nu cred ca atingeau nivelul ce il au daca nu faceau arte martiale.
Eu nu sunt de acord cu artele martiale, dar, trebuie sa recunosc beneficiile pe care le aduc. Indiferent de sex.
Merita sa te apuci? Intr-o lume cum e cea de azi, in care orice femeie poate sa ajunga victima unui viol, sa cunosti o metoda de aparare e ceva. Te poti proteja, mai le daca esti singura si nu are cine sa iti vina in ajutor.
Baietii nu vor sa te apuci, pentru ca stiu ce ii asteapta daca ii superi. happy

| Cosmin86 a răspuns:

Pai sunt destule care fac, avem si o luptatoare in UFC: Diana Belbita.