| Focutza a întrebat:

Am si eu nevoie de un program pentru sala cu tot cu exercitii. Fara picioare totusi, l-am avut rupt acum un an si nu am voie sa fac.

Răspuns Câştigător
| Ionut123987 a răspuns:

Https://www.culturism.ro/......tenta.html

Si scoti "picioarele", faci altceva in ziua aia, stretching, cardio (daca ai voie), inot, etc.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Si nu gasesti pe net o gramada? Alege si tu unul de pe un site recunoscut (nu orice forum unde apare Dorel sa-si dea cu parerea).

| Focutza explică (pentru Cosmin86):

De cautat am cautat, dar gasesc numai prostii. Si stiu ca sunt prostesc sa nu gasesti nimic pe tot internetul, dar chiar n-am gasit nimic.

| Ionut123987 a răspuns (pentru Focutza):

Https://www.culturism.ro/......tenta.html

Si scoti "picioarele", faci altceva in ziua aia, stretching, cardio (daca ai voie), inot, etc.

| Ionut123987 a răspuns:

Pentru exerciții tot ai nevoie de picioare orice ai face. Adică dacă faci doar exerciții pentru piept și brațe nu cred ca o sa rezolvi prea multe. Urmează un tratament cu pastile pentru întărirea oaselor și de la un timp consider ca te poți apuca de sala, dar cel mai bine este sa întrebați un doctor, de preferat cel care v-a ajutat cu piciorul pentru ca el știe cel mai bine.
Oricum o sa va doară dar nu foarte des sau foarte tare și aici ma refer când se schimba vremea. Asta e adevărată și apare din cauza schimbărilor de temperatura. Chiar dacă iei medicamente pentru oase tot nu ar trebui sa îl forțezi.

| Focutza explică (pentru Ionut123987):

Sa stii ca ma asteptam sa am probleme cu schimbarea temperaturii, insa nu am chiar deloc. Medicamente pentru oase nu-mi trebuie, deoarece nu l-am avut fracturat in sine, ci peroneul si tibia s-au despartit putin la glezna. Ma gandeam ca alergatul, sau genuflexiuni cu propria greutate, ridicari pe varfuri, etc ma vor ajuta oarecum la picioare.