| RAY a întrebat:

Am văzut baieti la sala care au mușchi dar nu se vad asa bine, trebuie sa mai slăbească?

Răspuns Câştigător
| aumih16 a răspuns:

Trebuie sa mai slabeasca, insa nu te lasa prostit de faptul ca in pozele pe care le vezi pe net sunt unii care au vene, patratele vizibile. Acolo se mai folosesc si de umbre si machiaj ca sa iasa in evidenta, asta-i meseria lor. Ca sa se vada detaliile iti trebuie muschii, sa nu ai grasime corporala (sa ai, dar intr-un procentaj foarte mic), sa scapi de excesul de apa din corp ( unii ajung sa se inseteze pentru acel efect). Daca vrei venele vizibile, sa stii ca sunt alimente care ajuta, dar nu stiu in ce proportie.

| RAY explică (pentru aumih16):

O curiozitate un om slab de tot oare ii se vad pătrățele și mușchi? Bine definiti?

| Apokales a răspuns (pentru RAY):

Da, dar arata de parca ar fi mort de foame. Eram intr-o zi prin orasul Moreni si pe langa mine trece un tigan, un cocalar clasic, ochelari de soare la ochi cand e nor afara, descheiat la camasa sa se vada corpul lui epilat cu patratele si mai sus i se vedeau coastele. Pai, ce am facut laughing? Depinde foarte mult de proportii, trebuie sa ai ceva masa musculara ca altfel arati inestetic din punctul meu de vedere.

| RAY explică (pentru Apokales):

Dacă îți antrenezi doar picioarele și mâinile e ok?

| Apokales a răspuns (pentru RAY):

Cum sa fie ok? Nu, nu este ok. Poate sa iti antrenezi picioarele, spatele si pieptul, ca sa atingi toate grupele de muschi in antrenamentele tale. Cand faci piept intra tricepsul si o parte din umar, cel anterior si median. Cand faci spate intra bicepsul si la unele exercitii intra si umarul posterior. La picioare intra spatele si umerii. Iar antebratul si abdomenul il poti neglija, insa nu vei obtine un abdomen superb nelucrat in mod direct, deci trebuie sa bagi ceva abdomene.

52 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Depinde, daca sunt usor definiti si asa vor ei si sunt la greutate normala, e okey si asa, daca au lucrat serios dar sunt grasi, da, trebuie sa mai slabeasca.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Logiv vorbind mușchi se vad dacă stratul de grăsime e mic? Am văzut culturiști cu bratele mari dar nu se asa fain mușchi am văzut și culturiști, este greu sa se vadă?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai daca grasimea e putina normal ca se vad cel mai bine muschii.

Tu l-ai vazut pe Kim Jong Un ce fata are? E gras rau, ma mir cum de la banii lui nu are ceva contra ingrasarii dar sa manance ce vrea!

| RAY explică (pentru Mosotti):

Dacă de exemplu as avea 30 kg la 1, 70 sar vedea pătrățele? Muschi bine definiți?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu merge nici 30 Kg, ca daca n-ai o greutate optima, nu ai muschi de fapt, de aia ectomorfii pun greu masa, ca mananca putin si nu au nici muschii din ce sa se faca. Ca sa pui muschi automat iei in greutate, si iei automat si ceva fat.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Eu mi am calculat dacă as avea 63 kg și sedentar cică sa câștig masa as avea nevoie 2500 de calori având rata metabolica 1300, practic intr o săptămână te cam îngrași 500 de grame cam cât e grăsime? În procente.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

La slabire de ex la 1 kil de grasime slabita, dai si un 300 g masa jos, deci 30 % se pierde si masa.
Daca ai o greutate normala si te mentii, se poate inversa procentul, sa faci masa mai multa si sa dai din grasime jos, dar greutatea sa se mentina, insa sa nu fi prea slab.

Auzisem inainte ca unii s-au ingrasat special ca apoi sa puna masa, si apoi au slabit din grasime si a ramas cat mai multa masa.
DEci au bagat kcal si proteina, carbo ca muschiu sa aiba de unde urca + odihna si antrenament adecvat.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Și invers e ok slăbești, pui masa și apoi slăbești și ramai cu masa, totul e sa nu manci prea mult ca re ingrasi în grăsimi, de asta e important un antrenor cu experienta.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Probabil și invers e asa, 70%masa, 30% grăsimi, nu uita ca având masa crești rata metabolica cu mult, eu am 83 mann dacă ma îngrașăm mai mult era rău de tot,trigliceride mari, colesterol mare, trebuie sa slăbesc, între timp mai fac și culturism zilnic ca un începător mann, greutăți mici multe repetări, greutăți medi negative, greutăți mari focusare pe negativ.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Mda, cresti rata metabolica cu un 100 Kcal/zi cam, nu cresti deloc cu mult.
Pai fa sport si slabeste.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Da, si eu am avut antrenor.

| ancaval a răspuns:

Tu mergi la sală? Ne trimiți un video cu tine cum ridici greutăți? Hai, că pari băiat de treabă.

| RAY explică (pentru ancaval):

Hai la gym one five sa ne întâlnim, bag bicicleta, banda și culturism și haltere, sunt începător

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Trebuia sa-ti dau si eu in 2010 octombrie video cum faceam genuflexiuni cu bara la umeri cu gramada de greutate, era durere.
Astea si fandarile-s cele mai nenorocit de grele.
Ray iti da video cu ridica greutati, eu iti dau video cum mananc 5 cozonaci de 450 g odata, HAHAHAHA!

| ancaval a răspuns (pentru RAY):

Succes!

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Aștept, cred că și alții, videoclipurile voastre laughing

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Eu nu am filmat atunci din pacate, nu aveam smart in 2009-2012. Oricum la mine era circ, caci m-a dat afara din sala de doua ori seful ca stateam si trageam in prostie ca disperatu, ii era frica sa nu mor acolo.
Desi consumasem 3 saptamani din luna, mi-a pus banii toti pe bicicleta si zice "du-te! Numa Du-te...te rog eu.". Io i-am zis ca nu e corect, ca am mancat din luna si ca nu trebuie sa-mi dea tot inapoi, dar omu...

Si m-am dus la alta sala, si era sa ma dea si aia afara! Noroc ca m-am dus la a treia unde m-au lasat in nebunia mea.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Nu mă interesează ce ai făcut tu amu 100 de ani.
Bine o făcut că te-o dat afară, poate ai meritat, nu știu și nici nu mă interesează.

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Pai ai zis sa punem filmari si eu si ray, deci te intereseaza, si am zis ca nu am, dar daca aveam, aveai ce vedea in contextul in care vroiai sa vezi.
Am meritat ca puteam sa mor acolo si sa imi fac si mie si lor probleme.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Ce să mă intereseze, omule drag? Eu doar am glumit în legătură cu filmările, atâta nu ai înțeles? Sau, tu chiar mi-ai fi trimis? laughing tot la glumă, și tu?

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Pai de unde sa stiu daca ai glumit, ca unii au zis sa le dau prin 2013 dar n-am avut, vorbeau serios, tot asa, vroiau sa vada un nebun care rupe sala in 14.
Sau pe alt forum mi s-a cerut sa arat cum bag in mine 10 ardei umpluti in 5 minute, le-am dat, ca eram luat si de mincinos, dupa aia s-a facut liniste, hahaha. Era pe aria de culinare, ne dadeam intre noi si retete, etc etc.

E ca aia."pai de ce crezi ca te-am chemat aici daca nu pentru sex?", si aia zice "pai de ce, ca am mai fost invitate de n oameni si fara sex, sa stam de vb ca amici, sa bem ceva", deci nu avea de unde sa stie de dinainte ce gandea ala.

| RAY explică (pentru ancaval):

Hai sa facem împreună cardio hit împreună

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Răspunsul tău m-a plictisit, obosit. Ca să te iert, fă bine și lasă o rețetă de salată bună, simplă, rapidă, măcar pe partea de "culinare" să ne înțelegem.
La sfârșit, îți dau și o notă. Oare cât meriți? Hmmm! Ia să vedem!

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Daca te-ai plictisit ai deficit de dopamina, un creier corect reglat nu se plictiseste nici cand bea o cafea si se uita la cerul liber si sta o ora asa. Pe langa ca vrea sa afle tot felul de nimicuri din n ramuri, intamplari, etc, se amuza doar sa vada sau sa auda, de exemplu cum merge unul pe o banala strada intr-un oras necunoscut desi is blocuri ca si la noi, deci ceva banal.

Pe unu cu deficituri, "mmm, ma plictiseste...prea banal", si ii trebuie chestii cat mai aparte ca sa nu se plictiseasca, se plictiseste f repede de orice...sunt semne.
Uite cei reglati, se uita la wow biz ore intregi, la orice barfa si nu se plictisesc, cum s-a dus ala la magazin, ce si-a cumparat, banalitati din astea, ii amuza pur si simplu.

Salata este simpla, rosii 1-2, castraveti vreo doi din aia mici, nu de sera, ceva varza dulce, morcov, ardei gras rosu (Ca e mai dulce si bun), ceapa una, se taie cubulete, se amesteca, se pune putin ulei, si aia e! E salata simpla, sanatoasa, buna.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Măi, măi, tu pe toate le știi, de la medicină la ceapa din grădină laughing
Am o vecină ce seamănă cu tine, tot știe laughing așa ceva, frate!
De unde le scoateți, oameni buni?

Referitor la "deficituri" doar un medic ar știi ce lipsește la mine, după niște analize. Corect? Evident.
Faptul că tu ai încercat să-mi bagi în creier niște lucruri care NU mă interesează, și chiar ți-am spus asta, oare să NU fie un motiv de plictiseală? Ba da, dacă îți zic că nu mă interesează ce ai făcut, de ce insiști? Prin asta m-ai plictisit, sau vrei să te mint și să mă minunez la faptele tale de amu 100 de ani? Ferească Dumnezeu.
"Cei reglați se uită la... X". Dacă pe un om îl doare fix în c*r de X, asta înseamnă că e "dereglat"? Despre ce vorbești?

Referitor la salată, după cum povesteai mai sus, chiar aveam pretenții. Eu gătesc, sunt bună bucătăreasă, deci am pretenții.

| RAY explică (pentru ancaval):

Wow esti bună de iubit.

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Ma daca le stiu, aia e! Le stiu, am citit si eu de 10 ani incoace, citeste si tu sa afli ca in general lipsa de motivatie, intiativa, creativitate, plictiseala pot apare din deficit de dopamina. Asta zic la general. Am zis-o asa mai in gluma si eu referitor la tine, e normal ca pe fiecare sa ne int ceva si nu altceva.
Vecina ta nu stiu daca stie sau doar pretinde ca stie, e o diferenta.

E okey, dar trebuie sa specifici! Ca te contrazici "Ray si tu puneti filme cu sala", pe de alta parte nu te intereseaza, de aici a pornit.
Ca unii cand zic puneti filme cu sala, chiar vor asta, si cand le zici "ai glumit, nu?", zice "nu, deloc, serios vb".
Deci de aia zic, ca omu nu are de unde sa stie ca ai glumit, ca nu suna a gluma, asta mi s-a parut neinregula.
Cand e o gluma care se simte ca e gluma, e altceva.
Vezi? Si eu am zis-o mai in gluma aia cu dopamina si nu te-ai prins.
Cand zice cineva "Tu mergi la sală? Ne trimiți un video cu tine cum ridici greutăți? Hai, că pari băiat de treabă.", ce intelege?

Si Ray mai face din astea, pune uneori intrebari, se raspunde, si dupa aia zice ca nu e in serios, a glumit, dar nu pare deloc ca nu e serios ce a intrebat.

Pai salata aia e salata de legume, ce sa zic, eu la salata de legume ma refer, nu la una gen salata de boeuf, si pe mine m-au initiat unii cu ani vechi la sala, ca inainte nu mancam nimic sanatos, de cand m-am apucat de sala mai intrebam ce si cum.
Ce e mai bun decat o salata de cruditati? Dar si medicii recomanda asta, nu stiu de ce nu ti se pare okey.
Asa facea si mama, si bunica salata de legume.
Mai puneam uneori si peste fript bucatele in ea, sau piept de pui.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu e! Ca nu sti cand glumeste si cand nu, daca zice ca ma iubeste si eu cred? Si de fapt zice ca a glumit.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Ai glumit cu dopamina? laughing și eu nu m-am prins? vaaaaiii, dar cum e posibil așa ceva? Ce am ratat? Trebuie să fiu mai atentă, altfel, o să fiu penalizată ASPRU laughing

O să încerc rețeta, dacă nu-mi place, te caut să îmi dai banii pe produse.

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Pai nu te-ai prins asa cum nici eu nu m-am prins de gluma ta cu sa puna RAY filmulet de la sala.
Desi adevaratele glume-s alea de care nu te prinzi ca-s glume, dar na.

Pai e reteta clasica pe care o cam stie toata lumea sa amestece legume crude, sa puna putin ulei si sare si sa-i dea tare.
Bine, cui ii plac salatale, ca daca dai de unu care nu mananca asa ceva, normal ca nu-i place.
Si depinde ce salate iti plac.
De ex prietenul meu pune si crutoane in salata, mai pune si un fel de cascaval, nu face ca mine, deci depinde de preferinte.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Hai, hai, nu te scoate. Dacă nu e bună salata, mie îmi dai banii. Nu ne jucăm.

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Iti dau, nuuuu ma scot, ca n-am intrat in ceva ca sa trebuie sa ma scot de acolo.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

Aha! Foarte bine!

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Sau sa faci cartofi prajiti cu sare pe ei, cu un copanel din ala de pui asa bun rau tare, si o sticla de 0, 5 L de coca cola rece asa, cand deschizi dopu sa faca fffsss asa! Mori, nu alta, haha.

O chestie interesanta este de ce la clatite pune omu zahar in compozitie?! Pai daca mananci cu branza nu ai nev sa fie dulce, daca mananci cu dulceata sau nutella, iar nu ai nevoie sa fie coca dulce.
La gogosi merge pentru ca le poti manca si asa goale, e altceva.

Io faceam gogosi din alea din faina Slabesti Mancand, era prin 2010-2011 la plafare si Mega image.
Apa, sare, faina din aia, drojdie si la prajeala cu ele.
Cred ca stii sa faci si tu, ca unii nu stiu, ba nu le creste, ba se face piatra, etc.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Mann fără supărare dar nu știi de gluma

| RAY explică (pentru ancaval):

Uby Tea înnebunit mossoti hai sa bem o votka în doi sa îți treacă

| ancaval a răspuns (pentru RAY):

Nu te întrece, că nu mă impresionează pe mine beșinile astea. Am mai văzut oameni ca tine, crede-mă.

| RAY explică (pentru ancaval):

Fata era o gluma, nu ma da în judecata pentru hărțuire ca nici nu te am văzut.

| ancaval a răspuns (pentru RAY):

Și nici nu o să mă vezi vreodată, asta îi clar, "nepoace"!

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai de unde sa stiu eu ca e gluma!? Nu suna a gluma.
Ca unii zic acelasi lucru si nu au glumit.
Daca eu iti zic "arata si mie te rog telefonul tau, da-mi o poza", de unde sti ca am glumit?

| RAY explică (pentru ancaval):

Ce nervoasa esti azi

| RAY explică (pentru Mosotti):

Pai în ziua de azi totul e o gluma

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu mereu, de aia zic ca nu sti care e si care nu e gluma.
Undeva acelasi lucru e gluma, in alta parte nu e, nu sti ce sa crezi.
Unu zice "am glumit", altul zice "n-am glumit, serios vorbesc".

| ancaval a răspuns (pentru RAY):

Pitbull!

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

"Că unii zic același lucru și nu au glumit"
Valabil și pentru mine, nu? laughing vaaaiii! No, spune tu.

| Mosotti a răspuns (pentru ancaval):

Nu sti care glumeste si care nu. E valabil si pentru mine, si pentru toti.

| ancaval a răspuns (pentru Mosotti):

laughing

| aumih16 a răspuns:

Nu e adevarat ce vezi! e pacaleala, trucaj! trebuie multa munca ca sa obtii muschii aia! de coapse ce sa mai zic spun!