| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Are vreo sansa CFR CLUJ sa treaca in dubla mansa cu Celtic Glasgow din turul 3 preliminar UCL?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Glumind as spune ca au sanse de 50%, deoarece vor sa se califice. Ce o sa fie depinde de jocul lor si putin noroc, desi ma indoiesc ca o sa se califice.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ioandelasal):

50/60% au Craiova cu honved, viitorul 100% va fi eliminata
Cu putin noroc vom avea steaua si cfr in grupele uefa happy

| gabicoo a răspuns:

Mingea e rotundă. Orice e posibil!
Totuși sunt un optimist moderat și zic 40% șanse!
Dacă nu se califică în CL intră în grupele EL. În concluzie vom avea totuși o echipă în grupe. Anul trecut nu am avut nimic!

| RobertMoon a răspuns:

Sunt șanse 50/50, Celtic e alt adversar față de ce au întâlnit până acum. Cine zice că nu are nicio șansă dacă îl întrebi 2 jucători de la Celtic rămâne poker face, m-am saturat de mentalitatea asta de roman prost care e speriat de un nume, dar habar nu are mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu are, vor trece cativa ani buni pana sa avem o echipa calificata in grupe. o fi dan petrescu un antrenor bun dar cu celtic nu le merge.

| gabicoo a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă nu mă înșel Dan Petrescu era antrenor la Unirea Urziceni când le-a tras o bătaie bună celor din Glasgow!
Deci se poate!
happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru gabicoo):

Se poate, da slabe sanse. daca va trece de celtic in play off cine stie peste ce echipa mult mai buna ca celtic va da.eu sper sa treaca de celtic si de play off mi-ar placea tare mult sa vad insfarsit o echipa in grupele champions league dar repet slabe sanse, fotbalul romanesc e la pamant.dar sa ne pastram optimismul macar avem sanse mari sa avem in grupele uefa 2 echipe, cu putin noroc putem avea 3 echipe daca trece Craiova de honved. orisicum nu avem noi fata de champions league noi vrem sa vindem si jucatori sa avem profit si buget si sa facem si perfomante in europa cam greu.hagi o facut o mare prostie sa grabit vanzandul pe ianis asa repede macar daca astepta pana se califica in grupe si il vindea ulterior. daca era ianis la viitorul in meciu cu gent nu cred ca se mai faceau in halu ala de ras. nu prea il duce mintea pe hagi nu la dus niciodata de fapt. vinde jucatori pe banda rulanta si se plange ca nu are performante europene tot respectul pentru ce a fost dar vad ca nu prea il duce mintea. poate se va trezi odata si odata din prostie cel putin asa sper eu

| CosminCD a răspuns:

De ce nu? Fotbalul e plin de surprize. Eu cred că au șansa lor și dacă prind un merci bun, CFR-ul poate face surpriza.

| AmeliaD a răspuns:

Cine stie...au trecut si de Astana chiar daca au pierdut turul cu 1-0. Orice este posibil in fotbal, si tocmai de aceea este un sport plin de surprize.Cotele nu conteaza asa mult, dar daca ar fi sa o luam asa sunt slabe sanse, dar am zis si mai sus depinde.