| Losnams a întrebat:

As putea sa slabesc daca fac exercitii pentru masa musculara (adica la sala) + cardio (adica alergat pe banda de alergat) si cu deficit caloric? Sunt baiat si am 14 ani.

3 răspunsuri:
| Doja a răspuns:

Da, fix asa slabesti.

Deficitul caloric e pentru a reduce grasimea. Exercitiile la sala sunt petntru a intari muschii si a-i preveni sa se consume in momentul deficitului.

Poti sari linistit banda, pentru ca nu are mari beneficii. Consumul de energie datorat refacerii musculare in cazul exercitiilor de rezistenta (tras de fiare) dureaza mult mai mult decat cel rezultat din alergare.

| Chitaristul26 a răspuns:

E foarte posibil sa slabesti si doar prin exercitii de forta, dar cardio ajuta. Insa nu uita, nutritia este pe primul loc!

| Purplegirl101 a răspuns:

Eu cred ca poți slabi făcând orice exerciții la sala (pentru asta e sala și pentru tonifiere și mentinere)! La tot 14 ani eu m-am dus la sala și am alergat pe banda, am făcut exerciții cu greutăți, aerobic etc. Și cantarindu-mă regulat am observat cum am reușit câteva kilograme sa dau jos într-o săptămână doua. Trebuie sa fi devotat și sa muncești din greu asta însemnând și o dieta cât de cât ok! Noroc!