anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As putea scapa de 'colacei' in aproximativ 3 saptamani? Mananc rar dulciuri, nu beau suc, beau doar apa, nu mananc nimic prajit in ulei de floarea soarelui, daca vreau sa prajesc ceva prajesc in ulei de masline, sau chiar mai bine, fac la cuptor. Am inceput de 2 saptamani sa fac 30 genoflexiuni + abdomene + flotari in fiecare zi, incerc sa urc numarul acesta cat mai mult posibil. Alte exercitii stiti? (tin sa mentionez ca n-am un stil de viata activ, de alergat n-am unde, la sala nu mai am timp sa merg).

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cauta pe net exercitii cardio pentru zona care te intereseaza si fa-i de acolo.
Cu alimentatia esti ok, sa bei multa apa ca ajuta mult, eventual cu lamaie.

| RobertMoon a răspuns:

Ai nevoie de exerciții cardio, care să te facă să transpiri, pariez că dacă faci abdomene le faci degeaba daca ai colăcei că oricum nu se observă nimic, încearcă să ai un regim slab caloric și să alergi, sa mergi cu bicicleta, sa sari coarda.

| Eduard196 a răspuns:

Ciclismul arde cele mai multe calorii. Fa plimbari lungi cu bicicleta

| miramirabella457 a răspuns:

Saftul meu e sa iti faci abonament la sala pe 3 luni si cei de acolo iti vor recomanda si o alimentatie mai sanatoasa. la 3 luni trebuie sa apara rezultate considerabile. cel mai ieftin abonament e 35 lei pe luna, depinde de oras

| ElSueno a răspuns (pentru miramirabella457):

Mersi, dar era frumos sa citesti toata intrebarea. Am specificat ca de sala nu mai am timp. In ce oras stai de gasesti abonament asa ieftin? Ca eu dadeam 90 lei / luna, atat ca puteam merge cand aveam chef, si noaptea la 12.