|

Ati auzit de exercitile freeletics?

Daca da, imi puteti explica ceva despre ele? (Am inteles ca sunt exercitii doar cu greutatea corpului, si ajuta mult la definire si la slabire)

As vrea sa mentionez ca am facut sala 2 ani de zile aproape..am muschi(pectorali,bicepsi, trapez, etc) insa nu sunt definiti... au o aparenta grasuta.

Am 16 ani 1.78 inaltime, si 83 kg!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru RAY23TM, vad ca m-ai blocat ca ti-am mai atras atentia de cateva ori pentru ca aberezi mult, nu-i nimic iti raspund si aici.

CE LEGATURA AU exercitiile freeletics CU CARDIO? El a intrebat despre asta, tu ii zici sa faca cardio?
Pentru ce are nevoie de gantere? Ori mergi la sala ori faci exercitii freeletics.

| a răspuns (pentru NDC12):

Nu poate sa vada raspunsul tau daca te-a blocat.

| a răspuns:

Da,sunt cele mai bune mai ales ca previne unele probleme cu coloana si sunt gratis
culturism
tractiuni,flotari,genoflexiuni
cardio alergare, inot, baschet, mersul cu bicicleta etc
nu uita si de gantere, trebuie sa si ridici ceva noi ridicam mereu de cand existam cum animale nu avem de carat cumparati 2 gantere de 10 kg

| a răspuns:

Salut...fac freeletics de vreo 4 luni..asata dupa ce initial am facut sala vreo 2 ani. antrenamentele, desi ca durata sunt 20-30 de min, sunt de departe cele mai dificile facute vreodata(da, am facut si atletism 3 ani si tot nu pot sa le compar).la structura ta, un program de 15 sapt pe stranght+cardio ar avea rezultate VIZIBILE. Poate iti suna a reclama gratuita, dar cel putin in cazul meu, rezultatele(tonifiere+ardere grasimi in special) sunt mai mult decat evidente, plus ca am reusit sa conving inca vreo 4 prieteni.cat despre exercitii in sine:fiecare sesiune, cam 4 pe sapt, presupune un mix de flotari, geno, abdomene, tractiuni, cam 100-150 din fiecare per antrenament, execute fara pauze(DELOC!). Ideea e ca, la fiecare 2 saptamani, cu aproximatie, sa ti imbunatatesti timpul de executie.