| Paula003 a întrebat:

Am 1, 57 si 51 de kg. As dori sa dau jos burta insa am multe lucruri care ma impiedica. Mananc mancare gatita, inca locuiesc cu parintii, deci imi este imposibil sa tin o dieta. Fac parte dintr-un ansamblu de dansuri populare, merg pe jos deci nu pot sa spun ca sunt sedentara insa urasc sa fac abdomene! Am inceput sa beau apa foarte multa, nu mai mananc prajeli, nu mananc fast-food. Eu cred ca m-am ingrasat din cauza stresului si a orarului pe care niciodata nu reusesc sa il respect si asta nu pentru ca nu doresc ci din cauza ca imi este greu scoala, naveta, teme, dans! In vara am alergat, faceam abdomene dar nu am dat nici macar 1 kg. Vreau sa slabesc si nu mai mananc asa de mult si incerc sa ma misc cat de mult pot. Acum am si eu o intrebare : la programul meu de zi cu zi ce dieta, ce exercitii, ce pasi ar trebui sa uremez ca sa slabesc? Astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Wulf a răspuns:

E bine dacă mănânci mâncare gătită, cantitatea pe care o consumi contează.
E bine ce faci pana acum, dar este foarte greu sa slabesti daca duci lipsa de exercitii fizice mai diferențiate, mergi la sală și aleargă pe bandă sau mergi cu bicicleta 3-4 Km.
Dacă vrei cu adevărat, indiferent de câți factori externi te influențează, poți să slăbești.

2 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Daca nu halesti o sa slabesti dar retine ca iti faci praf stomacu dehh!

| DUBsTEPsebyy12 a răspuns:

Si eu am fost asa dar nu mai sunt in primul rand iti trebuie AMBITIE de asta depinde TOT incearca sa te abtii de la mancarea excesiva si mergi la sala sau alearga, abdomene etc... Succes! happy