| Faranume188 a întrebat:

Am 18 ani, 1, 56 si 90 kg, imi doresc foarte mult sa slăbesc, nu ma pot duce la sala nu prea pot iesi din casa dupa şcoala, din motive familiale, va rog ajutati-ma! Cum aș putea slăbi acasă?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, bea apa dimineata. Cu lamaie pe stomacul gol eu zic ca e cam riscant considerand aciditatea lamaii. Dar apa pe stomacul gol, in special calduta-la temperatura camerei, e foarte bine si te ajuta la par, piele si slabit.
Ai grija la alimentatie, mananaca moderat si poti face exercitii cardio de pe Youtube care se pentru face foarte usor in casa si-ti poti alege cat de lung sa fie antrenamentul.
Iti recomand sa incepi cu 15 minute de pilates, a 2-a zi la fel, a 3-a 20, a 4-a 25 iar apoi poti trece efectiv la cardio.
Pilates e bun ca iti creste usor rezistenta, e relaxant si placut dar totusi lucrezi.

| RAY a răspuns:

E simplu sa slabesti, imagineazati ca ai o masina si vrei sa numai ai atata benzina ce vei face? o vei pune in miscare da, prin miscare benzina se arde, doar ca organismul nostru arde si cand nu facem nimic, fiecare dintre noi avem o rata metabolica zilnica, energia necesara ca sa traim, tu de exemplu cred ca ai 1900 de calorii na trebuie sa manci mai putin si sa faci sport asa slabesti mai repede, 80% din dieta e alimentatia, daca stiu ca ciocolata aia are 600 de calorii nu o manc si numai trebuie sa bag multe ore de cardio, sportul arde putine calorii da ridica metabolismul si e sanatate pura, mersul pe jos e extrem de sanatos da, macar 4 ore pe zi pas alert pe zi, nu uita ca metabolismul scade cand slabim o data ce revi la vechea dieta te vei ingrasa rapid, ori intelegi ca scopul vieti nu este mancarea ori toata viata vei fi obez/a si lumea va rade de tine, asta e adevarul, asta cu nu manc 5 zile da apoi bag in maine cat 5 nu tine, asta e pe viata, manca mai multa carne asta tine de foame, legume, fructe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu-ți permiți o bicicletă fitness (medicinală), încearcă cu genuflexiuni și abdomene + exerciții de fitness pe care le poți vedea pe YouTube. Alimentația trebuie să fie slabă în calorii, bazată pe legume și fructe, fără carne și prăjituri (vitaminele, glucidele și proteinele vegetale din legume și fructe sunt suficiente, n-ai nevoie de proteinele și grăsimile din carne). Pâinea este interzisă. Dar nu te înfometa că poți face anemie (poți fi anemică și la 100 kg dacă n-ai știut). Anemia este o boală gravă care, pentru a scăpa de ea, trebuie să mănânci foarte mult și consistent (ce-ai dat jos prin înfometare pui înapoi dublu ca să scapi de anemie).

| Faranume188 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc,
Multi. Mi-au spus ca e foarte bine sa beau dimineata apa cu lamaie si mereu inainte de a manca.
Ar putea sa. Ma ajute?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Faranume188):

Da, ar putea să te ajute să faci ulcer. Bananele merg pe stomacul gol, dar citricele nu. Trebuie să iei o gustărică înainte. Nu-ți mai agresa stomacul cu soluții acide. Iar la oțet nici să nu te gândești! Dacă ceva nu ți-e clar, consultă medicul specialist (internist), nu cel de familie sau așa-ziși nutriționiști că habar nu au!