| ReViNeMaScAtii a întrebat:

Buna, am 23 de ani și nu stiu sa înot deși îmi doresc tare mult asta... am panica de apa. Când nu mai simt pământ sub picioare ma duc ca toporul la fund... îmi puteți oferi câteva sfaturi? E prea tarziu sa învăț la vasta asta?

Răspuns Câştigător
| ibaal a răspuns:

Nu este tarziu, dar, trebuie sa gasesti pe cineva care sa aiba rabdare cu tine!
Vechile obiceiuri se dezvata greu, mai ales daca te panichezi si te scufunzi laughing
Calm si rabdare!
Poti s-o faci!

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Stii, sunt cateva lucruri care se invata mult mai usor cand esti mic. Spre exemplu, eu nu pot sa merg pe bicicleta. Desi am incercat de nenumarate ori si in diverse moduri, pur si simplu nu pot. Cand eram copil nu ma pasiona, insa, acum, la maturitate, cand chiar as vrea, se pare ca nu mai e posibil. Sau e, dar cu mare dificultate. La fel si cu inotul. Va fi destul de dificil, mai ales daca spui ca iti e frica de apa. Incearca, exerseaza, fa ce fac ceilalti, chinuie-te sa inoti. Chiar daca la inceput te vei duce la fund, poate, treptat, vei prinde miscarea. O alta idee, nu stiu insa cat de comod iti este, ar fi sa iei cursuri, insa, personal, n-as recomanda.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu am invatat la 21 de ani sa inot, pana atunci imi era foarte frica de apa. Am invatat intr-o excursie, in Turcia. Era o piscina de 2 metri (teoretic, practic apa imi ajungea pana la gat, eu avand 1.82 inaltime, deci avea cam 1.68 in realitate) si am exersat zilnic pana mi-a iesit.

La inceput puteam sa merg 2-3 metri, apoi 4-5 si la sfarsitul saptamanii respective puteam 10 metri. Apoi, cand m-am intors in Bucuresti, am fost la un bazin serios si in 2 luni puteam 50 de metri fara pauza. Si apoi si mai mult.

Totul este sa vrei. Pana nu am vrut eu, nu a putut NIMENI sa ma invete. DAR, dupa ce-am invatat si exersat cam 1 an, nu-mi mai este frica, am inotat si in largul mediteranei, unde apa are peste 1 km adancime.

| Xtreamber a răspuns:

NU
Poți lua niște cursuri de înot sau poți sa te uiți la tutoriale pe YouTube
Sau poți sa înveți singur
Nimic nu e imposibil